Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniakowa

nikt mi w to nie wierzy

Polecane posty

Gość jesli to nie jest prowokacja
i bylo tak jak piszesz, to moze ten pan ukrywa sie przed kims i mial mozliwosc sfingowania swojego pogrzebu.

Gość aniakowa
nie! to nie jest prowokacja ale dlaczego by to robil i jak to jest mozliwe?? a co z rodzina?

Gość omg omg omg
a moze bys sie zapytala rodziny co? bo skad wiem to kazdy normalny czlowiek slyszac o smierci kogos jako 1 pyta sie co sie stalo :-O tylko ty nie. wez idiotko bo wkuriwasz mnie.

Gość aniakowa
naprawde nie wiem sama co mam myslec a co rodzina jak oni sie czuja a o mnie to chyba cala dzielnica mowi ze zwarjowalam

Gość omg omg omg
no to dzielnica mowi prawde. ale wiesz co WIERZE CI :D i co lepiej?

Gość aniakowa
jego rodzina po uslyszeniu mojej historii nie chce ze mna rozmawiac i mam nadzieje ze jego siostra sie ze mna w poniedzialek spotka a jedna siasiadka jego powiedziala cos o wypadku na motorze ale ja wiem ze on nigdy na motorze nie jezdzil

Gość omg omg omg
noim nagle o wypadku mowila.mmhh......najpierw nie slyszalac i nie wiedzialas nic....💤

Gość aniakowa
omg pomys sobje co mam tu twoim zdaniem pisac jak nie wiem nikt nie chce ze mna rozmawiac sasiedzi mnie mijaja a jego rodzina jeszcze wiecej znajomi mowia ze mam swira jakby ci sie takie cos stalo jak bys sie cul ja sama zaczynam w siebje watpic

Gość aniakowa
jak by to wszystko takie latwe bylo to bym tu nic nie pisala ale nieraz ludzie lapia sie ostatniej deski ratunku a kafe to moja ostatnia deska bo mysle ze moze ktos da jakas rade albo wpadnie na jakis pomysl albo moze sa ludzie co cos podobnego mieli

Gość nitka18999000
Jeżeli chcesz zeby Ci ktos uwierzył tow poniedzialek wrzuc zdjecia ktore rzekomo zrobilas sobie z tym chlopakiem.

Gość Kochanie co palilas:-D:-D:-D
Daj też trochę pojarać:-D:-D