Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorową porą pytam

czy on nie za malo je?

Polecane posty

Wiem, wiem, że godzina krócej się należy, tylko akurat ja muszę dojeżdzać do pracy do miasta, boję się, że będzie wył za piersią jak mnie nie będzie.. ale to pewnie każda mama to przeżywa po powrocie do pracy.. jakoś trzeba to przetrwac

Gość ja mam prawie 9 miesięcznego
Mój nie płakał za piersią, oczywiście trochę dał niani w kośc na początku, ale to pierwsze dwa tygodnie. Wg niej zupełnie już się zmienił jak zaczął raczkować, póki leżał musiała przy nim czesto siadać i zabawiać zeby w ogóle na brzuszku trochę pobył. Odkąd raczkuje ma do zdobycia cały świat i stale urządza poscigi za biednym kotem niani i nie ma czasu na płacze;] Ale ja przed oddaniem go niani wprowadziłam tez inne produkty, wiec nie było to tak jak np. u mojej znajomej, ze mega upały, pierwsze dni dziecka z nianią a mała jeszcze tylko na piersi była. Nawet wody nie piła, nic nie przyjmowała - nie była nauczona.

Gość a co na to lekarz???
a ile zjadało Twoje dziecko tej zupki jak miało pol roczku? Moja niestety zazwyczaj malo je bo jest bardzo niecierpliwa.

myślę, że to moja panika mnie tak zżera przed zostawieniem go z nianią ;) na początki będzie ciężko mi, wiadomo... dobrze, że wcina te obiadki chętnie, to głodny chodził nie będzie.. a tak z innej beczki, to żal mi będzie go zostawić, bo pewnie ominę wiele ważnych chwil, ale cóż, pieniądze potrzebne ;/

jak syn miał pól roku, to objętościowo wychodziło pół słoiczka, jak sama gotowałam, to nie wiem, ile ml. Teraz je cały słoiczek, a czasami nie, zależy.