Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmlkmlkm

po co nieudacznicy maja dzieci?

Polecane posty

Gość kmlkmlkm

za 1350 mc??

Gość kmlkmlkm
najnizsza krajowa ciemniaku

Gość polecam film EUGENIKA Brauna
w całości na youtube

Gość jeśli nazywasz nieudacznikiem
kogoś tylko dlatego, że mało zarabia w swojej pracy - to sa(a) jsteś nieudacznikiem. pisze to osoba zarabiająca nieco więcej, bo około 2800 netto/mc. ale mam przyjaciól którzy razem tzn on i ona mają niewiele więcej niż ja, mają dziecko i planują drugie isobie jakoś radzą.

Gość twoja maleńka
Halo Kmlkml Obudź się, nie obwiniaj ludzi że zarabiają 1300zł miesięcznie, bo nie jest to ich wina. Odpowiedzialny za tą sytuacje jest system kapitalistyczny który dopuszcza się podziału na klasy społeczne po przez wynagrodzenia. Kapitalizm dopuszcza żeby prezes np Banku zarabiał 200.000 zł mies. A pracownik w żabce 1350zł. Nie nazywaj klasy robotniczej od nieudaczników bo nimi nie są, Ludzie powinni wyjśc na ulice tak jak w Grecjii i ustanowić nowy ład społeczny polegający na zrównaniu zarobków wszystkich klas społecznych. To rozwiązaloby problem o którym piszesz

Ja czesto zastanawiam sie czemu pijane, nacpane ku....wy albo patologiczne rodziny gdzie jest przemoc i alkoholizm--maja dzieci a tyle malzenstw i normalnych par nie moze miec latami dziecka...

Gość mental cut
winny za czyiś brak talentu jest system kapitalistyczny? nie posrało się wam w dupach?? :D

Gość twoja maleńka
posłuchaj sobie tej piosenki ja własnie jej słucham "a każdy chciałby przecież tu normalnie żyć"