Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annorl1

do czego wykorzystać farsz z gołąbków

Polecane posty

jak w temacie, robiłam gołąbki i został mi farsz, do czego może go wykorzystać?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość insaneeeeeee
mozna z tego zagniesc kotlety obtaczane w bulce tartej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość vfev
faszerowane papryki mmmm mniam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość eeceeeccc eee
kotlety na patelnie, w bulce tak jak juz tu ktos napisal

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ok. dzięki za odpowiedź, spróbuję zrobić te kotlety dzisiaj, papryki nie mam więc nie nafaszeruję...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ja to robię tak.
Jak mi zostaje farsa to robię z niego kulki i wrzucam do gara pomiędzy golabki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ja to robię tak.
Farsz*

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
gołabki były w czwartek, więc porcja juz zjedzona, a reszta poporcjowana w zamrażarce siedzi :) więc kulki odpadają,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
o, te pulpety mi się tez podobaja :) pomidory mam w słoiku bo dużo narobiłam w tym roku :) teraz to już nie wiem co robić, czy kotlety czy pulpety :) pulpety na pewno zdrowsze bo bez tłuszczu :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kaganieccccc
do kotletow;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zrób takie gołąbki bezz
zawijania :) kapustę która Ci zostanie zetrzyj na tarce o drobnych oczkach i dodaj do farszu, dodaj jajko i trochę mąki, wymieszaj, uformuj owalne kotlety i podsmaż na oleju, podlej wodą i duś pod przykryciem 15 minut, dodaj przyprawy według uznania i zrob w wodzie której sie duszą sos (zależy jaki wolisz pomidorowy, pieczarkowy czy też może koperkowy). Z takiego farszu możesz zrobić obiad na drugi dzień :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
super przepisy :) szkoda że zostało mi tak niewiele farszu, bo tylko jakiś kilogram z haczykiem :) ale zapisuję propozycje i nastepnym razem zrobię więcej farszu specjalnie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna mama, która ma
ja podobnym farszem do gołąbków faszeruję...cukinię.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Mozna go mrozić?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Pomysł Kasi

Witam,ja swój farsz wykorzystam jako maleńkie  pulpeciki ,ugotowane na wrzątku,a następnie zrobię na tym wywarze pomidorowkę .... Poezja. Ryż już jest w pulpecikach. Idealna zupka na chłodne, zbliżające się dni 😉

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×