Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Miriam043

Polecam basen u Argonautów Gdańsk moje opinie o pływaniu :)

Polecane posty

Gość Miriam043

Polecam basen u Argonautów Gdańsk moje opinie o pływaniu :) Ćwiczenia na aqua aerobicu u Pani Yvetty z ARGONAUT okazały się być bardzo pomocne w leczeniu bólów kręgosłupa jakie mi dolegały. Najlepszym jednak sposobem na ukojenie mojego bólu, okazało się - pływanie. Już po kilku dniach chodzenia na basen poczułem wielką ulgę. Pływanie żabką, pomogło mi, dostałem jednak informacje od Pana Tomka, że w większości przypadków nie jest ono jednak wskazane, ze względu na dużą lordotyzację kręgosłupa. Lepsze są kraul i stylem grzbietowym/na plecach. Należny w tym miejscu zaznaczyć, iż samo przebywanie w wodzie ma dobroczynny wpływ na nasz kręgosłup, a jednocześnie sprawia, że czujemy się wypoczęci i zrelaksowani. Polecam także, korzystanie z tzw. biczy wodnych na Pływalni Politechniki Gdańskiej. Regularne chodzenie na basen jest bardzo ważne przy leczeniu bólów kręgosłupa, ponieważ efekty odczuwalne są niemalże już po kilku wizytach (praca z fizjoterapeutą zaczyna przynosić pożądane efekty dopiero po jakimś czasie :/)Dziś, kiedy czuję się już znacznie lepiej wciąż profilaktycznie chodzę na basen do ARGONAUTÓW. http://www.argonaut.gda.pl/Plywalnia_Kryta_Basen_Plywacki_KRYTY_Plywalnia_w_Gdansku.php

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować