Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie Kolega / Nie powiernik

Czy na portalach pokroju fotka.pl mozna spotkac uczciwa, normalna dziewczyne?

Polecane posty

Gość nie idealna
Fotka .pl..tam poznałam cudownego faceta.Dzieliło nas prawie 300 km,a teraz mieszkamy razem:) Moja wielka miłość poznana na necie..

Gość przeciez wieksza czesc lasek
na fotka.pl to typowe pustaki. co z tego, ze sa ladne, skoro dymalo je cale stado napalonych facetow, w dodatku polglowkow. autorze, jak najszybciej stamtad uciekaj, jesli szukasz kobiety do powaznego zwiazku, a nie do romansu, czy jednorazowej przygody.

Gość ja sie tam zalogowałam
i uważam się za normalną dziewczynę i też chciałabym poznać tam kogoś ciekawego, na razie nie widzę nikogo takiego ale może przez przypadek..

Gość fotkowa
Ja mam konto na fotce od 2008 roku. Nigdy nie traktowałam tego portalu jako medium do poznawania ludzi, głównie dlatego, że podobnie jak Ciebie, przeraża mnie ich pustogłowie. Też jestem sama i szukam kogoś na stałe, do związku na dobre i na złe. I jakoś nie mogę znaleźć... Nie działa u mnie poznawanie ludzi przez net, a mam 29 lat i już mi się nie chce chodzić ciągle na imprezy, więc wychodzi na to, że zostanę starą panną. Może i dobrze, bo zawsze chciałam mieć kota... Ja nie porównuję nikogo do moich byłych, ale mam określone wymagania co do ewentualnego partnera. Wcale nie uważam, że nie są one do spełnienia i że są wygórowane, ale jakoś nie idzie po prostu. Ostatnio przeżyłam zawód miłosny i mam chwilowo trochę dosyć. :(