Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy warto kupić

Warto kupic kombinezony Thibo?

Polecane posty

Gość czy warto kupić

Czy może jakieś inne? Czemu te są tak popularne? Ile kosztują w sklepie? Opłaca się na allegro po 250 zl czy to zawyżona suma? A moze ma ktoś do sprzedania 2 częściowy kombinezon na chłopca 104 i na dziewczynkę 110-116?

w zeszłym roku płaciłam za niego dokładnie 179zł, dwa lata temu 120-150 nie pamiętam dokładnie. nie wiem po ile będzie tegoroczna kolekcja, gdzieś dziewczyny pisały ze w niemczech w gazetkach jest juz dostępna tylko pamiętam tej ceny..

Gość czy warto kupić
kosztował :-o

Gość czy warto kupić
blondyna a nie masz po jasiu do odsprzedania?

Gość serduszko :)
kombinezon jakich wiele, ani ladny, ani az tak wypasiony zeby placic 250 zł albo i wiecej czasami polecam juz bardziej kombinezony z wojcika

Gość przecież na Allegro
masz te kombinezony! Używany możesz już kupić za 125 zł.

mam, ale po przeprowadzce to szczerze jeszcze go nie odkopałam. muszę go przymierzyć bo to rozmiar łączony 110-116, w zeszłym roku Jaś nosił na zmiane 98-104 z tym 110-116, mimo że miał ok 110 wzrostu to ten 110-116 był na niego lekko za duży a ten 98-104 taki na styk, lekko przy mały :( ale zaraz go poszukam :)

fakt - w zesżłym roku nowy z tchibo 179zł nowy z wójcika 450zł! taka delikatna, drobna różńica... :D

Gość serduszko :)
ale jakosc tego z wojcika jest duzo lepsza, a poza tym mowa w topiku o uzywanych kombinezonach, gdzie ceny tych z tchibo siegaja czasami 250 zł:O przesada:O

Gość czy warto kupić
no licytuje na allegro ale nie wiem wląsnie jaką kwote warto dać za używki i po ile sa nowe. W zeszlym roku mialam wójcika i byląm bardzo zadowlona ale kupilam na wyprzedazy. Nowe są bardzo drogie.

Gość czy warto kupić
blondyna jak znajdziesz ten 104 to chetnie odkupie.

Gość czy warto kupić
mój syn ma 98 cm wiec myślę, ze ten 104 byłby idealny. Córka ma 102 cm wiec 110-116 też pewnie by pasował. Na allegro nowe są po 250 ale 500 zl na same kombinezony, drugie tyle na buty a jeszcze czapki, szaliki, rękawiczki. Pójdzie pol wypłaty na ciuchy na zimę dla dwójki, które oni w przedszkolu dojadą na sankach. Wolałabym używkę w miarę ok stanie.

Gość resursy29
jak syn ma 98 cm to w tym na 104 sie utopi,one sa sporo wieksze niz wskazuje rozmiar

Gość czy warto kupić
ale mamy początek września a kombinezon to na listopad aż do marca nieraz więc spoko nie utopi się. Najwyżej mu będę podwijała nogawki na początek a potem już będzie dobry. Lepszy większy niż za ciasny.