Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veressa

pojedynczy włos na twarzy , co to jest i dlaczego?

Polecane posty

Gość veressa

zauważyłam, że regularnie rośnie mi w tym samym miejscu , z boku twarzy jeden ciemny włos. jak go zauważam to go usuwam pinsetą, ale po jakims czasie znowu odrasta , taki sam w tym samym miejscu. jest to jeden pojedynczy włos. nie mam na twarzy żadnych wąsików , wszystko jest ok . tylko ten włos, nie wiem co on oznacza, nie miałam tak od urodzenia. czy któraś z was też tak ma, o czym to może świadczyć? o zaburzeniu hormonalnym? mam to juz od mniej wiecej półtora roku.

Ja tak mam, mam jednego długiego i ciemnego włosa na brodzie i jednego na ramieniu. Ogólnie mam chyba problem z owłosieniem :P

Gość veressa
nie , nie wyrasta on z pieprzyka, lecz taki co wyrasta z pieprzyka też mam , to coś oznacza? wiem że takie wyrastające z pieprzyka się zdażają, ten o który pytam właśnie nie wyrasta z pieprzyka, wiec dlatgo się dziwie

Gość a nie zrobia ze mnie jakiegos
nie martw sie, ja tez mam takiego. jeden na brodzie, wyrywam go co jakis czas peseta jak zobacze. a moja kolezanka ma dwa, tez na brodzie i je goli co jakis czas.

Gość oblivion616
siemka, mam 16 lat i w przeciwienstwie do ciebie moj włos wyrasta z czoła , brzmi zabawnie, ale niekiedy zdaza mi sie go nie zauwazac bo jest bardzo jasny, chociaz mam naturalnie ciemne włosy.