Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaozmiane

szpilki - pogrubia czy wyszczupla?

Polecane posty

Gość pytajacaozmiane

pytanie jak w temacie. nie jestem wysoka. kiedys mialam nadwage, a teraz sie jej pozbylam. mam normalna wage ciala, choc jednak z tych grubszych. czy zakladajac wysokie szpilki bede wygladac szczuplej czy jak wielki klocek?

Gość narbutia626
napewno szczuplej, poniewaz wydluza ci nogi...

Gość a nie zrobia ze mnie jakiegos
mutanta? zebym nei wygladala na gruba i wysoka wtedy sie bede bardziej rzucac w oczy i to raczej nie pozytywnie. mam 162 i waze 57kg. prosze jeszcze o opinie.

Gość egoma828
KOBITO... CZYM TY SIĘ PRZEJMUJESZ?! JAKI WIELKI KLOCEK??? PRZESTAŃ GADAĆ TAKIE GŁUPOTY I ZAKŁADAJ SZPILE :) CZY GRUBA CZY CHUDA KOBIETA W OBCASACH I WYGLĄDA I CZUJE SIĘ SEXY A NOGI OPTYCZNIE SIĘ WYDŁUŻAJĄ. WIĘCEJ WIARY W SIEBIE I POWODZENIA :)

Gość ostatnio dyskutowali
zależy jaką masz łydkę-jeśli grubą to cienkie szpilki w takim sąsiedztwie dobrze na pewno nie wyglądają,obcas powinien być trochę grubszy

Gość gość
Ja nosze na codzień i się nie zastanawiam wkladam i ide

Z moich obserwacji wynika, ze nogi najlepiej wyglądają na 5-8 centymetrowym obcasie. Wszystkie wyższe niestety, mocno napinają łydke co na bardziej rosłych nogach nie wygląda najlepiej. Ja w tym roku nosiłam tak zwane wegdesy, które wydłużały mi nogi nie napinając ich przesadnie, ty też na pewno znajdziesz coś dla siebie :) __________ http://www.bio-ekon.pl/o-nas