Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze i glupolek

skad mam wiedziec czy jestem fotogeniczna czy nie?

Polecane posty

Gość moze i glupolek

na zdjeciach zwykle wychodze kiepsko,jakies dziwne rysy twarzy,niby ja ale taka jaka :/ a jak patrze na siebie w lustrze to mi sie podoba. gdzies czytalam,ze lustro klamie i trzeba patrzec na zdjecia. z drugiej strony mowia,ze jedne osoby sa fotogeniczne a drugie nie. to skad ja mam wiedziec czy lutro mowi prawde czy zdjecie?? prosze o tylko powazne odpowiedzi

Gdzieś kiedyś czytałam że lustro kłamie (nasza lewa strona jest w nim po prawej i na odwrót) i tak naprawdę wyglądamy tak jak na zdjęciach. To oczywiste że bardziej podobasz się sobie w lustrze bo tam najczęsciej się widzisz i już się przyzwyczaiłaś. A fotogeniczność zależy chyba od symetryczności twarzy.

Gość wulewu
kiedy kolezanka przeglada sie w lustrze, stan za nia... popatrz na jej odbicie w lustrze... jej twarz bedzie nieco inna, niz ta, ktora znasz na co dzien

Gość moze i glupolek
aha zalamka :(

dlaczego załamka? Przecież i tak widzisz siebie częściej w lustrze. Po prostu nie myśl o tym jak wyglądasz na zdjęciach albo podbuduj się jakąś sesją. Teraz pełno osób robi niezłe foty.

Gość moze i glupolek
moze przesadzam,poprostu nie zabardzo podoba mi sie jak wychodze na zdjeciach,jakis taki koslawy nos,ktory w lustrze wyglada na prosty,jedno oko mniejsze,jakas taka szeroka twarz. jesli na serio ludzie tak mnie widza to niefajnie.

Gość moze i glupolek
ale to nie chodzi oto ,zeby szpanowac zdjeciami w necie.Tylko naszla mnie taka refleksja,ze sama juz nie wiedzialam,jak naprawde wygladam.

Gość CórkaTetryka
bzdura. zdjecia klamia bo to czy korzystnie wyjdziesz zalezy od wielu czynnikow m.in. kata nachylenia, oswietlenia, samego aparatu czy fotografa. jak chcesz zobaczyc siebie jak wygladasz naprawde to nagraj sie na kamerze.

Gość wulewu
duza role odgrywa kwestia oswietlenia... juz ktos o tym wspomnial.

Gość CórkaTetryka
a poza tym moi znajomi zupelnie wygladaja inaczej dla mnie na zdjeciach niz w realu. np znalazlam ostatnio profil na fb kolezanki z pracy i wygladala na zdjeciu brzydziej niz w realu

Gość moze i glupolek
no wlasnie,ale skad sie wziela ta teoria,ze wygladamy tak jak na zdjeciu a nie jak w lustrze?

Jak odbijesz napis w lustrze to jest "od tyłu" prawda? z Buzią jest to samo. Inna sprawa że zdjęcia można własnie podrasować odpowiednim oświetleniem itp

Gość moze i glupolek
w sumie to mnie troche dobiliscie wiecie? w kamerze tez sie sobie nie podobam :( dupa :(

Gość wulewu
jesli ludzie nie uciekaja na Twoj widok, znaczy, ze nie jest tragicznie :)

Gość wulewu
kwestia atrakcyjnosci jest bardzo subiektywna... a jakos tak bywa, ze czesto sami dla siebie jestesmy najsurowszymi sedziami 🖐️

Gość moze i glupolek
nie uciekaja,w sumie mam to w dupie czy uciekaja.poprostu zdalam sobie sprawe,ze jesli tak wygladam jak na zdjeciach to sama sobie sie nie podobam :(

Gość moze i glupolek
a i,zeby nie bylo,ze jestem jakas malolata przezywajaca gowniane problemy-otoz mam 22lata. mam wrazenie,ze mam meskie rysy twarzy,to dolujace,naprawde :(

:D Ja jestem rok starsza, też nie jestem piękna ale są ważniejsze rzeczy w życiu niż wygląd. Nie pękaj, zapomnij że tu byłaś, spójrz w lustro i powiedz sobie że dla siebie jesteś piękna;)

Gość moze i glupolek
wczesniej myslalam,ze nic mi nie brakuje(patrzac w lustro) ale to foty to tak jakby gorsza wersja mnie :/

Gość kvs;lkvf
a jakie mogą być ważniejsze rzeczy niż wygląd? ja też sie załamałam, bo w lustrze sie sobie podobam, zdjęć dawno nie robiłam i zrobiłam przed chwilą, mam wielki nos i w dodatku krzywy, dlaczego w lustrze nie jest krzywy?

Gość moze i glupolek
w ogole na zdjeciach niektorych wygladam jak debil,jakis krzywy usmiech nawet,kurwa :D do aseksualnego,co ty pierdolisz,za przeproszeniem

Gość moze i glupolek
dobra juz mi przeszlo,porownalam zdjecia sprzed 3lat i jest na plus hihi

Gość kvs;lkvf
to ci zazdroszcze ze mną jest gorzej, załapałam doła

Gość moze i glupolek
wiadomo,ze sa wazniejsze rzeczy niz wyglad,zawsze cos mozna w nim zmienic jakby cos,no ale nie oszukujmy sie,ze w ogole nie jest wazny

Gość aska947298
glupolku, ja mam to samo. w lustrze jest ok, a na zdjeciach czy filmikach tragedia.. ale u mnie nie nos jest problemem tylko zeby:(.. w lustrze jest w miare ok, a na zdjeciach wydaja sie krzywe, z symetria ostro przesunieta w lewa stronę, i jedynki wydaja sie ogromne.. i w ogole cala twarz jakas koslawa;p. jesli naprawde to tak wyglada to tez sie zalamalam:(..

Gość wulewu
nie grzeszcie... cieszcie sie, ze nie macie np naczyniaka na twarzy dziewczynki !!!

Gość bjknhol
wulewu masz idiotyczne podejście :O ty sie ciesz że nie masz dupy zamiast twarzy (o ile tak jest)