Suuuzi 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 bardzo prosze o pomoc. 5 sierpnia dostalam okres. 8 lub 9 kochalam sie z chlopakiem, bez zabezpieczenia. I bylo do konca. Okresu do dzis nie dostalam, zrobilam test dzis, wyszedl negatywny. Od 8 lub 9 na bank byloby juz zapolodnienie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwa22 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 moglas miec wtedy dni plodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suuuzi 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 owszem, ale minal prawie miesiac od niby zaplodnienia i test wyszedl negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 jak nie dostaniesz okresu jeszcze przez tydzień to powtórz test, gdy znów będzie negatywny to idź do gina by wyjaśnić przyczyne jego braku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suuuzi 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 ogolnie moj rganizm jet dosc slaby i wczesniej ttzn rok temu kochalismy sie ciagle bez zabezpieczenia [głupota nasza jak nie wiem] i do konca bylo i w ciaze nigdy nie zaszlam z powodow zdrowotnych ... wiec teraz mysle ze tym bardziej. dzis jest 31 dzien syklu. okresu nadal nie ma. brzuch mnie pobolewa, a piersi wybuchna zaraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 też myśle, że test by juz pokazał ciążę, także zapewnie nie zaszłaś, tak jak mówie, zaczekaj jeszcze, jak nie bedzie to ponów test i do gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suuuzi 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 mam jutro egzamin na prawko i tak sie stresuje ze wszytsko mi z rak leci, moze ten stres to powoduje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 moze tak być, juz sie nie ekscytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suuuzi 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 A Ty taką złośliwość masz we krwi ? Czy właśnie okres masz? Bo ja nie widzę tu nigdzie ekscytacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 bo odpisałam Ci raz - że test na pewno by ciążę pokazał, że pewnie zaraz dostaniesz i generalnie nie masz sie czym martwić, nic więcej nie wykminisz więc po co sie nakręcać i zastanawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suuuzi 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 A stresuje się poniewaz zaczelam pisanie pracy magisterskiej i zalezy mi na ukonczeniu studiow bo tak niewiele zostalo. A Twoja opinia ''taka'' byla zbędna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 no to przecież wiadome że stres opóźnić okres może też, więc sie po prostu nie zastanawiaj nad tym bo miesiąc od stosunku to już by na bank test pokazał ciążę, także mysle, że ona jest już wykluczona chociaż jak tak sie cykasz, o te studia to może dla świętego spokoju zrób sobie test beta hcg z krwi? on już da 100% pewności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach