Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dianka8882

POMOCY! zmiana odżywiania..

Polecane posty

Gość Dianka8882

nie jadam w ogóle warzyw ani owoców.. tak , wypadaja mi włosy strasznie i to własnie przez brak witamin .. mam tak od prawie , ze dziecka..od małegool..tzn od 3 , 4 lat .. jabłka jadam i banany, arbuz czy cos ale rzadko..a ost nawet w ogóle. czy jesli bym sobie taką kuracje zastosowała , ze po prostu jadłabym przez miesiac same warzywa i owoce to moze jakoś to źle wpłynąc? wiem.potrzebnych jest wiecej składników w naszym organizmie , ale to tylko tak na miesiac.. chce sporóbować . poza tym w okresie dorastania przytyłam z 5-10kg tu i ówdzie .. i nadal jestem w tym okresie :d ale juz w liceum a przytyłam jak do gimnazjum poszłam.. i nie wiem czemu ,ale sądze , ze przez to ze nie odżywiam sie prawidłowo .. warzyw zero,owocow itd. pomocyyy:D

Gość aaagguyy
jedz warzywa. to zdrowe

Gość Dianka8882
??? help help!

Gość Zośka K
Moja droga, dieta uboga w witaminy i minerały może prowadzić do ciężkich chorób, widać, że kompletnie o siebie nie dbasz, to bardzo źle! Mój chłopak też nie jadł za wiele warzyw i prawie nie tykał owoców i wypadały mu włosy.. teraz gotuje mu zbilansowane posiłki na wolnowarze Crock-Pot, który zachowuje wszystkie wartości odżywcze, wciskam mu do pracy owoce i już włosów nie gubi :)

Gość Cocococo
Zośka zayebista reklama

Gość ixyyyyyyyyyyy
Zoska ja sie nie dziwie, ze juz "nie gubi wlosow", bo jak lysemu moga wlosy wypadac? :o

Gość zmiana odżywania?
chcesz zmienic swoj sposob odzywiania to zrob to z głową...zaniedbywałaś swój organizm a teraz chcesz mu zafundowac szok i jesc tylko warzywa i owoce?!co chcesz tym osiągnąć? spowolnienie metabolizmu a pozniej odkładanie przez organizm wszystkiego co mu "w ręce" wpadnie?;) nie wiem z jakim poziomem IQ teraz dzieci koncza gimnazjum i ida do liceum? każdy może czy jak? zmniejsz ilośc białego pieczywa i słodyczy ( w tym także napoje słodzone, gazowane ) na rzecz warzyw i owoców , rozłóż dzienną rację na 5 porcji ,nie podjadaj pożnym wieczorem to i włosy ci nie beda wypadac, cera się poprawi a i kilogramy zgubisz. P.S.utrzymujesz sie sama? sama robisz zakupy, przygotowujesz posiłki?jesz tylko w MC i pizzerii? gdzie są rodzice na litośc boską?!

Gość mamucia skocznia1
do tej wyżej a co ma poziom IQ do przechodzenia z gimnazjum do liceum? poza tym dlaczego organizm miałby odkładać wszystko po takiej diecie? naczytałaś sie za dużo Pani domu, Olivii czy innych kolorowych pisemek Do autorki dieta powinna być różnorodna, źle jak nie jeszcze warzyw ( co do owoców to polemizowałabym ) ale jak masz jeść je same to też nie dobrze, jedz wszystko co potrzebne