kamilos123 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 Witam. Kochałem się dzisiaj z moją dziewczyną. Jest ona w trakcie dni płodnych. W trakcie stosunku zauważyłem na jej podbrzuszu kropelki jakieś lepkiej przezroczystej substancji. Nie miałem wytrysku, prezerwatywa była zabielona podobną substancją, używaliśmy żelu intymnego. Pytanie czy bez wytrysku może pojawić się tak duża ilość spermy i może się ona wydostać z kondoma? Czy tabletki 72 godz po są na receptę? Czy mamy się martwić nieplanowaną ciążą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseksualny impotent 1 Napisano Wrzesień 4, 2011 Gumidła pękają! jak kobieta niezatabletowana to ryzyko! Sprawdzone na studentach! Kichę bydlęcą niech na knota założy i w picze włoży! Tranu niech popije to dłużej pożyje! Niech zje smaczne owoce i warzywa to urośnie mu bujna grzywa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 spodczas wytrysku nie wydziela sie aż tyle spermy żeby wyszła górą, nie martw się, jesli prezerwatywa nie pękła to ten śluz który się na niej znajdował to pewnie był jej śluz z pochwy, nie będzie z tego ciąży spokojnie zresztą doczytałam też że nie miałeś wytrysku więc już w ogole bez nerwow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach