Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

refforma_...

O północy w Paryżu

Polecane posty

Gość enhiver
Bylam, nie zaluje, bo lubie sama sobie wyrabiac opinie o danym filmie, ale nie powalil mnie na kolana. Gra aktorska mnie nie ujela, glowny bohater byl strasznie sztuczny, ale mysle, ze warto, aby poogladac sobie Paryz. Ja np. ciagle mowilam "oo, tu bylam, tu tez":D

Dziś widzialem. Film ogolnie 7/10. Niesie nardzo prawdziwe przeslanie - wszedzie dobrze, gdzie masz nie ma. Jeszcze bardziej odpowiada to ustawicznym narzekanio " kiedys to było lepiej"

"A sam paryz to zaiste niebywale miasto" z ciekawostek - słyszałam jak przy okazji jakieś rozmowy promującej film Woody Allen ubolewał nad tym, ze nie przeprowadził sie do Paryża wiele lat temu, kiedy pierwszy raz tam kręcił film. Teraz juz za późno, jak twierdzi, bo w NY ma lekarzy i swój zespół muzyczny

Paryż to nie Paryżewo nie zdążę przed seansem, ale może chociaż jakiegoś kompana do pomocy w jedzeniu popcornu. O ile filmy lubię oglądać sama , to całego popcornu nigdy nie udało mi się zjeść ;)

ciężko się nie zakochać, jednak biorąc pod uwagę lokalizację, NY jest troszkę bardziej one of its kind :)

Gość jijoij
refforma, jestes z Poznanai?

ciężko się nie zakochać, jednak biorąc pod uwagę lokalizację, NY jest troszkę bardziej one of its kind zdecydowanie tak Zs PKP twierdzi, że z wawy do gda jest 8,5h :D

Gość enhiver
Barcelona juz tak nie powala jak paryz. Zreszta Paryz tez po kilku wizytach troche traci. Wiadomo, ze na poczatku czlowiek jest zachwycony, a potem zaczyna zauwazac takie rzeczy jak brod, smieci na ulicach itp.

Gość enhiver
i wszechobecni imigranci, ale gdzie ich na zachodzie nie ma? Juz nawet w Polsce coraz ich wiecej. Paryz niestety jest zalany przez emigrantow z Afryki. Nie pracuja, siedza na socjalu i calymi dniami szlajaja sie po miescie. Okolica Sacre Coeur opanowana jest przez czarnych, w innych dzielnicach zamykaja ulice, aby muzulmanie mogli odprawiac swoje modlu:O

Wstrzymali loty? jeszcze nie, ale jak się uporają z trakcją kolejową, to może przyjdzie czas na naprawianie przestrzeni powietrznej.Ja i tak wybieram PKP razem z ich olewczym stosunkiem do klienta, nienawidzę wręcz latać. To ja już pójdę, bo mi popcorn wykupią :) pa