Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cif - ultra biel

Co byscie woleli ........

Polecane posty

Gość garnek_bez_pokrywki
zgadzam się

Gość nodokladnie...
ja jestem brzydka i mam swietna figure. jak sie dobrze zrobie, to konkurencje zawsze wykosze. wiec lepiej figure.

Gość ja uwazam
tak piekna twarz brzydka figura;p figure mozna zatuszowac odpowiednimi ubraniami:)

Gość nhnhnh
ładną twarz, co z tego, że koleżanka wyżej się zrobi, na krótką metę to da radę jeszcze... ale na dłużej to już nie bardzo

Gość nodokladnie...
i tu sie nie zgadzamy, czlowiek z wiekiem nie ladnieje, twarz sie sypie, dobra figure mozna cwiczeniami utrzymac, o twarz mozna dbac a i tak sie posypie.

schudnąć można 10 kilo w miesiąc, a twarz się sypie latami, więc jesteś przegrana tak czy inaczej

Gość nodokladnie...
taa tak mówią grubasy, co się łudza ze zrzuca.

Gość nodokladnie...
to ty sobie wmawiasz:) mialam na studiach kolezanke, twarz jak u lalki, figura jak kloc( nie że gruba, po prostu fatalne ksztalty), powodzenie zerowe, chociaż sympatyczna, wyluzowana.

Źle dobierała ubrania :O Przecież teraz jest tyle poradników jak coś zamaskować, a jak coś uwydatnić, że wierzyć mi sie nie chce. :O

piekna twarz i brzydka figura figura i tak zawsze mozna wypracowac......

Gość POWIEM COS OD SIEBIE
ani jedno ani drugie....jestem jaka jestem i chuj z tym gdybaniem.mam fajną twarz , nie jestem ideałem,mam ogrobny fet na brzuchu (ehhh moze przesadzam) i wiele wiele innych niedoskonałości.grunt ze czuje sie w tym .....dobra ...cghujowo ale musze tak zyc.kiedys schudne.na przyszłe lato.

Gość DOBRA RADA bez hasla
kiedys zadałam to pytanie i usyszałam ze jak do związku to ładna twarz, jak na jedna noc to figura

Gość supersuper
to w twarzy tkwi wszystko. nie mówimy, że facet jest przystojny jak idzie wysoki kolo ale z twarzą Jaggera. to w spojrzeniu wszystko tkwi. jasne, ciało jest dopełnieniem. ale raczej tylko płytkie osoby zapamiętują, że ktoś miał ładne ciało a nie twarz i spojrzenie. i nie mówię tego dlatego, że sama mam nieciekawe ciało :P