Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córcia....

który bank najlepszy ????

Polecane posty

Gość córcia....

Chciałabym załozyc konto bankowe-internetowe- ale wypłate dostaje do ręki, wiec przelewów na konto comiesiecznych ,stalych nie bedzie. Czy jest taki bank który pozwoli mi otworzyc konto osobiste z minimalną kwotą wpłaty własnej np.500zł ???????

Gość kobieca sprawa
w mbanku nie ma żadnej wpłaty minimalnej

Gość hr.TRoLL VON teni - SUWKA
wiekszość banków pozwoili ci otworzyć konto bez wpłaty własnej

Gość córcia....
O mbanku słyszałam wiele dobrego, ale jak z bankomatami ????? nie ma w mojej okolicy bankomatów tego banku chyba:-O,czy moze już wszystko jedno, opłat nie pobierają????bez wzgledu w którym wybiram ? Nie w temacie jestem bo kucze jakos tak od 7 lat nie mam konta ;-) Jak Prezes :-P

Gość córcia....
Wypłaty mam 1300 na ręke i kazdej złotówki mi szkoda ;-)a rozwodze sie własnie i potrzebuje konto bo szanowny eks-małżonek alimenty na konto chce płacić.

Gość córcia....
Fajna oferta dbanku MOze ktos sie wypowie o mbanku jeszcze, czy nie ma jakichs ukrytych "gwiazdek " ;-) Będe na prawde wdzieczna !!!!!

Gość córcia....
I jeszcze jedno, nie lepiej miec oddział tego banku w swoim mieście ??? W razie czego, zeby cos załatwic osobiście ????? Czy internetowe tylko w internecie ???? Mam pod ręka tylko ING ,Spółdzileczy, Alior, BGŻ, Millenium, Lukas no i PKO

mbank byl do niedawna calkowicie darmowy, obecnie pobieraja 2zl oplaty za karte, ale pod pewnymi warunkami mozna jej uniknac. Posiadam 3 konta, w mbanku takze i jakos je lubie. Jesli masz 10 000zl na koncie to eurobank jest darmowy, w miare atrakcyjne lokaty posiadaja.

Gość polecam sprawdzone i dobre
jeśli raz w miesiącu skorzystasz z karty debetowej, to nie masz ŻADNYCH opłat w dbanku. jeśli nie skorzystasz to 5 zł. darmowa wypłata ze WSZYSTKICH bankomatów.

Gość kukur
Najlepszy jest deutsche faschisten bank-taaaa.Kazdy Polak powinien miec w nim konto.W ten sposob deutsche moga najlepiej nas kontrolowac a my za to placimy im kase na ktorej oni sie jeszcze bogaca.Doskonaly pomysl.

Dla Ciebie to raczej taki z oddzialem, zeby moc wplacac pieniadze. No chyba, ze to bedzie tylko do otrzymywania tych alimentow. mbank korzysta z sieci bankomatow bz wbk i chyba jeszcze jakiejs = na stronie wszystko maja opisane ;)

Gość twoja maleńka
Najlepszy bnk to bank państwowy. Wszystkie banki komercyjne mogą zbankrutować. Bank który ma min w 50 % kapitał polski już jest uznany jako państwowy, dlatego nie może zbańczyć

Kazdy bank jest zabezpieczony, kiedys to byla kwota 25 000 EUR, po kryzysie to chyba juz 50 000 EUR, zatem malenka - co nieco przekrecasz. A w PL bankiem panstwowym jest BGK.

Gość twoja maleńka
W okresie kryzysu żaden żaden bank komercyjny nie daje gwarancji że ogłosi upadłość. Rada: Jeśli ktoś ma duże pieniądze to niech się nie chytrzy dużymi % odsetek jakie proponują banki k. Do pieniędzy trzeba podchodzić z rozsądkiem a nie z chęcią ich szybiego pomnażania. Wiele ludzi, którzy chcieli szybko pomnażać kapitał szybko go traciło

Upadlosc = depozyty sa gwarantowane, w Polsce dziala Bankowy Fundusz Gwarancyjny, ktory pobiera skladki od wszystkich bankow. W przypadku, gdy zabraknie pieniedzy to banki sie zrzucaja, moga tez kupic upadajacy bank, itd. opcji jest sporo. malenka - moze o czyms innym? ;)

Gość córcia....
Eee ;-) gadamy o 500zł alimentów,nie boje się upadłości :-D,ewentulanie jakies 500zł wpłaty własnej Obczytałam Mbank i DB i chyba na tych dwóch się skupię

Poczytaj jeszcze o ING, bo tez maja ponoc dobra oferte, a wplata wlasna = oddzial. mbank raczej w tej dziedzinie chwalic sie niczym nie moze.

Gość córcia....
w ING-u miałam ostatnie moje konto i nie bylam zadowolona,ale było zwykłe ,nie internetowe, ale mam uraz jakiś......

Gość córcia....
Dziekuje bardzo za opinie Postaram sie cos wybrać ING odpada mimo wszystko ;-)

Gość twoja maleńka
Wiem że tak jest, ale zwyczajnie w to nie wierzę . A Ty Agencie w to wierzysz?

Gość córcia....
Agent- miałam tam debet do spłacenia:-D 600zł a pismo dostałam takie ze włos na głowie się jezył !!!;-), przecholowałam kilka razy i dali wypowiedzenie, nie wiem jak długo takie cosik sie ciągnie , ale mam stresa tam iść że jeszcze mnie mają w bazie danych :-D

Gość córcia....
Chociaz nawzisko juz zmieniłam :-D to dalej mam stresa ,bo pesel mają i takie tam inne.A teraz chce wrócic do panieńskiego nazwiska więc tym bardziej ;-)

Hehe - czyli takie cyrki :P Nie wiem kiedy to bylo ale funkcjonuje cos takiego jak baza nt. "zlych osob", ale to glownie przy kredytach. twoja - tak to dziala :) Ostatnio nawet doprecyzowali przepisy, zeby klienci nie musieli za dlugo czekac na te wyplaty, do miesiaca chyba, ale to stara wiedza, moglo sie troche pozmieniac.

Gość ja mam mbank i jest ok
co prawda ostatnio wprowadzili opłate za konto 2 zł, ale płacąć kartą min. 100 zł tejże opłaty nie ma. ja czesto place kartą więc to nie żaden problem. wszystko darmowe, konto internetowe, bankomaty banku zachodniego. polecam

Gość w db wszystkie
bankomaty a likwiduje 5 zł opłaty za karte nawet wypłacenie z bankomatu

Gość lalaaaaa
Ja mam mBank... i ten bank polecam... 0zł za prowadzenie... 0 za przelewy... 0zł za kartę jeśli dokona się płatności w miesiącu na conajmniej 100zł (bez tego opłata 2zł)... dodatkowo teraz jest promocja dla nowych klientów... na otwarcie 60zł jednorazowo... dodatkowo zwrot 2zł za każdą płatność kartą debetową maksymalnie 30zł w miesiącu (przez rok)... więcej informacji i regulamin tej promocji na stronie http://m_finanse.systempartnerski.pl/mbank/ekonto.html