Anitka88 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 Witam W zeszłym roku złapała mnie dziwna choroba.Jadąc do pracy zaczęła mnie boleć głowa,gardło zacisnelo,zrobiło mi sie czarno przed oczami,i dusznosc mnie złapała.Był to dość stresujący moment,bo wyjechałem z granice do chłopaka.Złapała mnie tam grypa,i zapalenie zatok,z osłabieniem meczylam sie miesiąc,a z bólem gardła i całej krtani jescze dłużej,pózniej po tej chorobie miesiąc po znalalam prace,i około 2 miesiące pracowałam i te objawy tam mnie zlapaly.Teraz minęły od tego czasu półtora roku.Zostały mi ataki paniki,ale bardzo rzadkie raz na miesiąc,oraz dusznosc kilka razy w tygodniu,częsta zgaga,duszności są tez często nawet jak sie niczym nie zdenerwuje.Często burczy mi w brzuchu,dzikie przeleje sie w brzuchu i wtedy pojawi sie dusznosc.Robiłam badania TSH,RTG klatki piersiowej,morfologia z OB,EKG,pulmunolog wszystkie badania w porzadku.Jakie badania mogłabym jeszcze zrobić ? Bo ja juz nie wiem co mi jest :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach