Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

srunia

Sóźnia się okres ...

Polecane posty

Witam . Mam problem ... Wiem , że może to zabrzmieć dziecinnie , ale strasznie się martwie . Spóźnia mi się okres już 10 dni . Co prawda nie współżyłam z moim chłopakiem , ale się zabawialiśmy i tp . I chciałabym się dowiedzieć jakie jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży . I czy spóźnienie okresu może mieć coś wspólnego z tym że przy siusianiu mnie starsznie boli , po za tym szczypie , boli mnie prawy jajnik i chyba prawa nerka ... Idę co prawda do lekarza , ale byłabym spokojniejsza gdybym wiedziała już coś wcześniej na ten temat . Proszę o szybką odpowiedź . Z góry wszystkim serdecznie dziękuję ...

jeśli nie współżyliście, a tylko uprawialiście petting, i że tak sie brzydko wyrażę - nie włożył Ci do środka paluchów całych w spermie, to w ciąży nie jesteś, nie masz się czym martwić zdecydowanie jeśli masz jakąś infekcję ukladu moczowego lub rodnego może to opoźnić okres, nie denerwuj sie

Niewielka iloś spermy mogła tam być , jednak były to znikome ilości [jeżeli wgl ] ... Mój chłopak też twierdzi , że to moło prawdopodobne . Może jestem poprostu przewrażliwiona . To pierwszy chłopak z którym miałam jaki kolwiek kontakt [ i mam nadzieje że bd ostatni ;) ] i może stąd te obawy . Idę dzisiaj do lekarza . Strasznie się denerwuje .

spoko, z takich akcji sie w ciażę nie zachodzi, a ewidentnie masz objawy jakieś infekcji czy zapalenia w "tych rejonach" i od tego okres sie zapewne spóźnia, nie zdziw sie jak jeszcze na niego poczekasz bo pewnie dostaniesz antybiotyk a takie silne leki też moga mieć wpływ na przesunięcie miesiączki

Hee ... Dostane zawału jak tak długo bd mi się spóźniał .;D Dziękuję bardzo , naprawdę to mi jakoś psychicznie pomogło .

Byłam u lekarza , dał mi skierowanie na badanie moczu , ale powiedziała że brak okresu raczej nie jest od tego ...

no i co z tego, w ciązy i tak nie jesteś wiec sie nie przejmuj, albo zrób sobie test dla świętego spokoju okres sie moze spóźniać przez milion różnych rzeczy

Nie wiem czy test wyszedł by wiarygodnie jeśli mam jakieś zapalenie .

He , trochę się uspokoiłam , wiem że to nie jest ciąża na 99 % , tylko nie wiem od czego brak okresu . Może stres i wgl tylko że spóźnia się już 11 dni ... Chyba jak do czwartku nie dostale pójdę do ginekologa , po zwykłą porade , będę spokojniejsza .

Znikome ilości... "wystarczy mała kropelusia, byś zrobiła z niego tatusia" Nie znasz tego przysłowia? W preejakulacie nawet się znajdują, lecz zdania co do zapłodnienia takim "płynem" są podzielne.Ponoc nie są zdolne do zapłodnienia, a jednak... z tym, że ciąża nie pzetrwała 9 tygodnia. Wystarczy 0,1 kropli, byś mogła zajść w ciążę. Jeśli sperma nie miała stycznosci z Twoimi intymnościami, nie masz się czego obawiać. Przez skóre do jajeczka nie przeniknie :)

Jutro idę do ginekologa , bo to nie jest normalne że nie mam okresu już 11 dni .

Gość msna
okres moze ci sie spozniac przez nerwy , hormony zaczynaja warjowac,...ja mialam podobnie z tymi bolami i z okresem i wyszlo ze mialam torbiela ale po tab mi pekl, wiec wybierz sie lepiej do gin bedziesz spokojniejsza

Dzięki ogu chyba dostałam okres . Miałam opławy takie brązowe przez chwile , założyłam podpaske , i już po chwili była mała czerwona plamka . Dzisiaj zaniosłam mocz do badania i się zobaczy ... ;) Dziękuje za wsparcie . ; ]

ja juz sie gubie, czytam ze okres moze sie spoznić przez stres itp.a inni z etylko temu ze owulacja była pozniej. owulacja Moze byc w 20 dniu? jesli zawsze cykle mam regularne, 28. 29 dni?????