Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tezetgie

Awans czy udupienie?

Polecane posty

Gość tezetgie

Mała rewolucja w pracy, przydzielono mi nowe obowiązki, podobne do tych co mam ale rozszerzony zakres. Wcześniej robił to ktoś kto odszedł m.in. z powodów, ze nie było to ani łatwe ani przyjemne, taki raczej śmierdzący kalosz, którego nikt by nie chcial mieć. Argumentacja szefostwa była taka, że ja najlepiej sie tym zajmę...moja argumentacja na NIE była taka, że w grupie jestem najnowszym pracownikiem i sama dopiero rozgryzłam o co tu chodzi,.. Jakbyście się zachowali? właściwie nie mam wielkiego wyboru. Traktowac to jako wyróznenie, że mnie docenili czy raczej udupienie, bo mogę być kolejną osobą która bedzie chcicała zmienić prace... Troche sie obawiam i jestem wkurzona :/

Gość aha ii ach
to proste jak drut: - dostałaś w zwiazku z tym podwyżkę = awans - nie dostałaś w zwiazku z tym podwyżki = udupienie

Gość tezetgie
zgodzilibyście sie? na jaką podwyzke? czy raczej uparcie odmawiali...

Gość nowy zawsze ma przesrane
🖐️ podpisano:: nowa w pracy

dostalas wiecej obowiązkow a co za tym idzie....yy tyle samo kasy :-) Proste w tym kraju...z biegiem czasu potraktują te obowiązki jako Twoje Twoje i będą się wiecznie czepiać, czemu sie nie wyrabiasz az w koncu Cie zwolnią...standard w tym kraju :-)

Gość tezetgie
dostałam tez kase ;)