Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość operskiana

Powiedzialam w klasie ze..

Polecane posty

Gość operskiana

.. na maturze bede zdawala j.polski, hiszpański i matematyke na poziomie podstawowym a na poziomie rozszerzonym wezme historie i wos. To 10 osob w klasie stwierdzilo ze z takimi przedmiotami nie dostane sie na studia. Co o tym sadzicie?

Gość w dupę sobie wstrzyknij
:-O

Gość Donata00
dostaniesz się np na ekonomie socjologie politologie

Gość operskiana
Tylko ja jeszcze zastanawiam sie nad wyborem studiow, obecnie jeszcze zdecydowalabym sie na jezyk polski na poziomie rozszerzonym.

Gość Donata00
powinnaś spróbować rozszerzony polski i tak jak nie będziesz miała 30% to i tak zdasz a może ci pójść bardzo dobrze

Gość operskiana
Uczę się w technikum handlowo-ekonomicznym.

Gość operskiana
Historia i wos, wystarczy ze przeczytam ksiazke. To akurat jest bardzo proste. Poza tym tak mowili o studiach a ja nawet nie wiem czy planuje jakies studia, lubie te przedmioty i postanowilam sie ich uczyc. A polski, matematyka i hiszpanski(ktorego wogole w szkole nie mam) zamierzam wziac tak sama z siebie.

Gość Donata00
o kurwa rozszerzony polski to chyba 5 dodatkowych przeczytanych lektur ale filozofia wos to chyba każdy z zamkniętymi ozami by zdał historia trzeba tylko więcej czytać

Pff zdać można, ale liczy się wynik. Moim zdaniem nie masz szans zdać dobrze tych wszystkich przedmiotów. Ja np. uczyłam się do wosu bardzooo dużo, kiedy tylko mogłam czytałam repetytorium, ale też interesowałam się wszystkim co dzieje się na świecie. Ćwiczyłam dużo pisanie wypracować, na tym można sporo punktów zarobić. Zdałam na 80 %