Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvsdvsdvs

tkwię w dziwnym układzie, jak się uwlonić??

Polecane posty

Gość dvsdvsdvs

Z kolegą, znam go troche, kilka razy po imprezie zdarzyło nam się całować, a jakieś 3 miesiące temu 1 raz przespać i dzis był 3 raz jak się przespaliśmy ;/ tragedia. On pisze, czy dzowni czy może przyjść, ja mówi oczywiście, że nci z tego nie będzie, a i tak lądujemy w łóżku;/ ale nastęopnym razem jak się odezwie, o ile się doezwie będę silna!!! powiem nic z tego nie będzie

Gość dvsdvsdvs
czuję sie orkopnie :( wiem, że to na własne życzenie;/

Gość fala0
Nie masz co wybrzydzac.Jak ci to sprawia przyjemnosc to idz na calosc.Jest takie pojecie jak "seks friends".Dajecie sobie nawzajem satysfakcje seksualna.Uwazaj tylko abys sie nie zakochala bo kobietom przy dobrym seksie latwo to przychodzi. A nie potrafisz sobie poszukac chlopaka? co by odpowiadal? przeciez sam sie nie zjawi! Trzeba byc aktywna w zyciu a tym bardziej w seksie! jak go juz zlowisz to seks z nim bedzie ci bardzo smnakowal,bo sie natrudzilas:)

Gość dvsdvsdvs
Nie uważam, żeby taki układ był dobry ;/ bo jak go tam jakimś sentymenetem darzę, ale wiem, że i tak między nami nic więcej nie będzie...on jest wolny strzelec. Ok seks jest dobry, jest ta chemia, czuć ją, ale nic poza tym. W dodatku jeszcze jak dziś wychodził pocałował mnie i jeszcze powiedziałm "Dzięki" poczułam się wtedy jak szmata...ale niestety jest w tym też prawda;/

Gość dvsdvsdvs
up

Gość dvsdvsdvs
Podnoszę ;)

Gość fotel
''dzięki''

albo dasz sie traktowac jak szmata i dalej bedziesz to ciagnac albo zakanczasz,mowisz ze kogos masz albo w ogole sie nie tlumaczysz, tel nie odbierasz i po sprawie

Gość Adrian z Miechowa
Będziesz moją koleżanką? :-)

Gość dvsdvsdvs
Ale jestem głupia :( wstyd mi za siebie.... Tym bardziej, że od kilku lat go znam i zdarzyło się nam pocałować...ale tutaj już przesada ;/ on zadwolony, korzysta, a mnie to męczy;/

Gość przepis na pyszny tost
ale czemu masz wyrzuty ? ze to ty sie szmacisz? on robi to samo jesli tobie jest przyjamnie mas takie same prawa jak faceci !!!!

Gość Anzelm K. (Drohiczyn)
Tak na poważnie to nie dość że się położysz, dasz sobie dogodzić to jeszcze masz do dogadzacza pretensje? :o

Gość dvsdvsdvs
w sumie racja, ja uważam, że kobieta tak samo jak i mężczyzna się w tym wypadku szmaci... ok znam się z nim nie od dziś, mogło się zdarzyć, skoro jakaś chemia jest, ale taki układ na dłuższą mete niebardzo, bo człowiek się przyzywczaja...i jest mu tak wygodnie ;/ więc trzeba to skonczyć.

ja pie rdo lę jak macie chęć się bzykać to się bzykajcie...świat jest tak zbudowany i nic z tym nie zrobimy...jest miejsce na uczucia, miejsce na przyjaźń i miejsce na porządne rypanko z przystojnym kumplem....nie widzę tutaj nic dziwnego

Gość dvsdvsdvs
serio? uważacie, ze za bardzo się spinam?

Gość Jak ma on na imie?
?

Gość zielony_chwast
byłoby ok, gdybyś Ty nie traktowała tego tak emocjonalnie, tj. zdaje się, że Ty byś i może chciała coś więcej z tym facetem, za to on nie bardzo. Serio nie przeszkadza Ci, że on dzwoni, przychodzi, przeleci Cię i mówi "dzięki"?:-o bo te podziękowania to zupełnie nie na miejscu zdarzają się układy ale najczęściej w tych układach jest 2 dosyć dobrych znajomych, którzy oprócz seksu pogadają trochę, czasem spędzą razem czas, niekoniecznie bzykając się. A "to" między Wami to nawet nie wiadomo, jak nazwać.

Gość dvsdvsdvs
Janusz

Gość dvsdvsdvs
Ale mi nie raz razem imprezowaliśmy. I nie jest, że on przyjdzie przeleci mnie i idzie, siedzimy gadamy. Mamy wspólnych znajomych itd To dzięki dzisiaj mnie też załamało...

Gość zielony_chwast
jeżeli sama się z tym dobrze czujesz, to ok.

Gość dvsdvsdvs
boli mnie to...ogólnie sytuacja, to, że się wplatałam w taKIE COś. Nie jestem w nim zauroczona ani nic, misterem świata też nie jest, ale może chciałabym spróbować cos wiecej, bo takie sytuacje mnie zbliżają, ale on się nie nadaje do związku i nigdy w nim nie był jako tako.

Gość dvsdvsdvs
i też to, że spaliśmy ze sobą, a tak naprawdę jesteśmy obcymi sobie ludźmi, on jak mnei spotka powie cześć na ulicy i tyle...

Gość dfg456456
spróbuj leków SSRI.

Gość rucha cię
Janusz Wejss? :o

Gość dvsdvsdvs
:O

Gość nie potrafisz być porządną
jesteś szmatą i tak cię trakruje

Gość dvsdvsdvs
a on się nie szmaci? moim zdaniem to w 2 strony działa...

Gość dvsdvsdvs
ale mnei takie coś zbliża...tym bardziej, że nie mam nikogo, to przez takie coś czuję się 3 metry nad ziemią..a tu nic, nawet nie mam z kim na spacer iść...

Gość trafił swój na swego hihihi
oczywiście że szmaciarz znalazl sobie szmatę żadna porządna babka nie zadaje się z kurwiarzem nie miałby szans u mnie bo w takich nie gustuję szanuję się i otaczam się ludzmi mojego pokroju cieszę się szacunkiem i to mi imponuje mądre słowa jak suka nie da pies nie weżmie

Gość dvsdvsdvs
najgorsze, że ja taka nigdy nie byłam...