Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koliberek_86

pierwsze soczewki, popękane naczynka

Polecane posty

Gość koliberek_86

Witam. Od 6 dni nosze soczewki kontaktowe. Po pracy od razu je zdejmuje i przerzucam się na okulary. w Weekend również zrobiłam sobie od nich przerwę. Od 3 dni zauwazyłam popękane naczynka w lewym i prawym oku. Strasznie mnie to martwi, bo nosząc okulary niczego takiego nie zauważyłam wcześniej. Przez weekend niestety nie zniknęły. Korzystając z komputera i czytając czasami obraz zamazuje mi się. Muszę wtedy często mrugać. Na dworze razi mnie światło słoneczne w soczewkach. W okularach tego nie czuję. Dobrze widzę w soczewkach, praktycznie nie czuję ich na oku. Po południu odczuwam już niejako dyskomfort i dlatego wolę je zdjąć. Jeszcze mam problemy z zdejmowaniem. Czy te moje objawy są normalne?

Gość asewesia
nie objawy nie sa normalne, twoje oko nie toleruje soczewek, wiec jalepiej je sobie daruj ;/KUp sobie STARAZOLIN i wylecz te naczynka a soczewki wywal ...

Gość koliberek_86
A może ma to coś wspólnego z moim nieudolnym jeszcze zdejmowaniem soczewek? co do rażenia słońca to czułam to już 1 dnia noszenia. A może jeszcze moje oko nie przyzwyczaiło się do soczewek?

Gość koliberek_86
up

Gość Aleksssss
Podtrzymuje pytanie

Gość Aleksssss
up