Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajetanka600

nie potrafie go rozgryzc

Polecane posty

Gość kajetanka600

spotykalam sie z facetem , przed 30 , wrazliwy , czuly , kochany , troche wstydliwy. Swietnie bylo miedzy nami , swietnie sie ukladalo , powiedzial mi , ze troche brakuje , zeby sie we mnie zakochal , bo mu bardzo zalezy , i nagle : zaczal mnie unikac , nie odpisywac . Wiem , ze by mnie nie zranił , bo to nie ten typ na stówe , ale wlasnie przez to unikanie , moze chce ograniczyc kontakt i mysli ze mnie mniej zranii?? Nie wiem co on ma w głowie , wszystko było dobrze , a teraz o 180 stopni inazej...

"powiedzial mi , ze troche brakuje , zeby sie we mnie zakochal" I Ty po takich słowach, dalej nie możesz go rozgryźć?

Gość kajetanka600
No tak , to czemu teraz czuje , jakby chcial mnie do siebie zniechecic? Nie odpisuje , albo jak odpisze to cos w stylu , ze wszystko w porządku , pogadamy przy nastepnym spotkaniu ( od tamtej pory minął juz jakiś tydzien , i nawet nie zaproponowal spotkania ) , a ja nie chce mu sie narzucac , bo ostatnio ciagle ja wychodzilam z inicjatywą !!

"...bo ostatnio ciagle ja wychodzilam z inicjatywą !!" I może to był właśnie ten błąd? Po co naciskasz jak on wyraźnie nie ma ochoty? Z drugiej strony napisałaś, że jest przed 30stką, a jak wiadomo to taka specyficzna granica, ludzie różnie na nią reagują, może stwierdził, że nie chce się jeszcze z Tobą za bardzo angażować i powoli się wycofuje? Zresztą nie wiem, nie siedzę w Twojej, ani jego głowie. Idę. 🖐️

Gość a do czego ci to potrzebne?
nie zależy mu na tobie i chce się wymiksować z relacji "po angielsku".

Gość siostraMierzwa
powiedzial: troche brakuje+ ograniczyl kontakt= szuka dalej, innej

Gość kajetanka600
To po co były te wyznania , skoro mu nie zalezy? Jestem pewna na 99% że nie kłamał !! No , ale może mu sie coś odwidziało , bo nie da sie tego inaczej wytłumaczyć , chociaż próbuje..

Gość kajetanka600
Powiedzial "troche brakuje" , bo nie znamy sie bardzo dlugo

Gość kajetanka600
No niestety sie łudze

Gość siostraMierzwa
chyba nie uwazasz, ze ludzie nie klamia... i chyba wiesz dlaczego ludzie klamia...

Gość kajetanka600
no tak , ale wciaż mam nadzieje , ze on sie czegoś jednak boi... I ze ja rozwieje jego wątpliwości , bo nie wiem co mu chodzi po głowie , a zalezy mi na nim bardziej niz na kimkolwiek...

Gość Mst1234
Stwierdzil ze mu jednal cos w Tobie nie odpowiada, jakby Cie chciał to by sie tak nie zachowywał szczegolnie ze juz nie podlotek a facet prawie 30-letni, daj se spokoj

Gość Kocurek26
A moze on sie przestraszyl i uciekł poczekaj na jego ruch nie naciskaj

Gość Mst1234
tak na pewno sie przestraszył hahahaha taka grozna jestes, nie chce Cie i tyle po co sobie niepotrzebnie nadzieje robic??

Gość kajetanka600
Tak już wiem. Troche zeszłam na ziemię , i powoli musze przestawic sie na tryb : mam to w dupie

Gość abc...itd.
no tak, faceci tak mają, mówią, że im zależy, rzadko się odzywają, nie umawiają się, typowe, też to przerabiałam, nie zrozumiesz... ale jakby miało coś z tego być, to by się inaczej zachowywał. odpuść, może wykona jeszcze jakiś ruch, a jak nie, to nic nie poradzisz.

Gość kajetanka600
a może zawalczyć?

Gość abc...itd.
możesz walczyć jak musisz... czy pomoże? wątpię. radzę odpuścić i poczekać. mimo wszystko (bez ironii) życzę wszystkiego dobrego, klepiąc ze współczuciem po ramieniu ;)