Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mag indivision

nieuzasadniony lęk, depresja.

Polecane posty

Gość mag indivision

Czy macie tak czasem ze nachodzi was nieuzasadniony lęk? taki niepokój, zdenerwowanie, ze nie mozecie jesc ani usiedziec w miejscu chociaz wiecie ze i tak nic zlego sie nie wydarzylo ani nie wydarzy? ja tak czasem mam i troche mnie to meczy. pozatym mam chyba depresje. no inaczej chyba tego nie mozna nazwac..brak chceci do zycia i zniechecenie do wszystkiego. na nic nie mam ochoty, no tylko na alkohol, a potem cierpie z powodu kaca. zycie jest okropne. i te napady strachu o nic.. kto ma podobnie pisac, wymienimy sie spostrzezeniami.

Gość Donata00
moja mama miała napadowe lęki ale to się zupełnie inaczej objawiało dusiło ją w klatce i nie mogła oddychać

Gość ogarnal mnie zyciowy bezsens
ja tak mam życie jest własciwie bezsensu ,nie mam juz zadnych celów nic mi sie nie chce

Gość Lolita ta od kubricka
wybieram sie na psychiatrie niedlugo, moze troszke pomoge...Tak, cierpisz prawdopodobnie na chroniczne leki, najlepiej mozesz sobie pomoc, znajdujac jakies zainteresowanie ktore cie odciagnie od takiego myslenia i od alkoholu. do psychiatry po leki najlepiej w ostatecznosci, bo psychotropy niszcza watrobe za cene wyleczenia psychiki

Gość mag indivision
no wlasnie. ja tez sensu zycia nie widze. zadnego. nie rozumiem po co ja jeszcze zyje. ale zycia sobie napewno nie odbiore, brak mi odwagi. nie wiem co bedzie dalej, chyba tylko takie zalosne czekanie na smierc..

Gość mag indivision
Lolita, ale wlasnie mnie nic nie interesuje. ciagle mam tylko czarne mysli i teraz juz sobie nie wyobrazam by moglo byc inaczej.

Gość hej wy lolity
ni kwękać tylko zacznijcie robić sobie malutkie przyjemnośc miejcie w d... wszystko innne wy jesteście najważniejsze

gdyby życie było ciekawsze ,ekscytujace tajemnicze gdyby było co jeszcze do odkrycia.. jakies nowe emocje,doznania a tak nudy na pudy :O

Gość mam to samo :(
i boję się co będzie ze mną dalej

Kiedyś próbowałem się zabić. Jak widać, nie wyszło...Długo po tym Byłem w depresji i "po obserwacją". Powiem Wam z doświadczenia, że nikt wam nie pomoże, dopóki sami tego nie będziecie chcieli. Terapia polega na zaszczepieniu w Was chęci do życia, Na przekonaniu Was, że ze wszystkim możecie sobie poradzić... U mnie podziałało. Dziś jestem zajebisty:D

Gość ile macie
lat?

na mnie juz zwyczjane emocje nie działają potrzebuje duzych doznań

ja 20

Gość codziennie odczuwam bezsens
ale już z tym nie walcze, depresja to moja najlepsza przyjaciółka,

ja sie wychowałam an filmach, horrorach kinowych kultowych komediach romantycznych , thilerrach gdzie wszyscy piekni i młodzi i myslałamze dorosłe zycie tez tak bedzie wygladac niestety nie wyglada tak i mam depresje

a ja wciąż myśle, że wszyscy mają lepiej ode mnie, że są ładniejsi, mają lepsze ubrania, lepszą figure, mają lepszy gust, więcej osiągneli w życiu...

a tak to ja tez :O patrze na dziewczyny o dosłownie kazda wydaje mi sie atrakcyjniejsza ode mnie a ja taki pasztet drobiowy :Oi podziwiam je ze chca zakładac rodziny, prac sprzata gotowac ja odpieprzam tylko najpotrzebniejsza robote:O nie rozumiem w ogole tych ludzi , i konstrukcji tego swiata 😭

ja też nic nadto nie robie bo i po co? i tak umrzemy :o

Gość mag indivision
ja pierdole chyba powoli zdaje sobie sprawde z tego ze depresja staje sie i moja najlepsza przyjaciolka..i nie ma sensu na sile nic robic, chec do zycia musi przyjsc sama..

Gość precz z kundlami!!!
przebadaj tarczycę.

no własnie dla mnie efekty jakie włoze w prace nie przynosza satysfakcjonujacych mnie rezultatów i dlatego mi sie przestaje chciec np robiłam pizze przez ok 2 h wyrabianie ciasta, krojenie składników mycie, wycieranie, wyciaganie mnóstwa rzeczy z piekarnika wkłądnaie pilnowanie zeby sie nie przypaliła , robienie sosu po czym po 5 minutach ja zjadłam i było dobre ale nie jakies super przyjemnie zeby sie starac przez 2 h

nastepnym razem zjem kazdy składnik z osobna co za roznica ?:o 🖐️

a macie partnerów ?

Gość mag indivision
dokladnie tak, po co cokolwiek robic, jesli i tak umrzemy.. moze jutro, moze za miesiac, moze za 50 lat. ale jednak.. zycie nie ma sensu.

ja mam, już się przyzwyczaił do mojego stylu życia:o

Gość mag indivision
a ja nikogo nie mam, nie mam na to sily i checi. nie mam po prostu ochoty. wole byc sama ze soba albo z ludzmi ktorych juz od dawna znam. nie wiem czy bylabym w stanie wpuscic kogos obcego do 'mojego swiata' i czy ten ktos by w tym swiecie wytrzymal.

Gość krejzolqaaaa
Mi kiedys pomoglo gadanie do samej sibie w kolko ze nic mi nie jest i nie bedzie.. sytuacja byla taka ,ze dostawalam ataki paniki,zawsze kiedy bylam w publicznym miejscu. Jesli chcecie brac cos na to wasze myslenie moge polecic wam ziolowe tableteczki, o smaku mietowym jak cukiereczek , Validol.

Gość czikita mammamija
mnie baaaardzo latwo przestraszyc, jak ogladam tv i ktos kogos uderzy to wylaczam, serc mi mocniej bije itd jak jestem w pokoju i ktos pocichu wejdzi to zawalu dostaje prawie, albo ostatnio ktos petardy puszczal male i dzwiek sie odbijal tak jaby ktos pulkal mi w szybe od balkonu myslalam ze zejde:( a nigdy mnie nikt nie uderzyl ani nie srzywdzil! samo z siebie

jeej, ale wy tu zamulacie:D prziecież życie jest piękne, można tyle osiągnąć, aż niewiem za co się łapać bo za duzo mam pomysłów na życie, czasu mi brakuje :) Ludzieeee nie dołujcie sie wzajemnie tylko zacznijcie działaś, jak odkryjecie własne pasje, wtedy dopiero naprawdę poczujecie że żyjecie taka jest prawda chodź wydaje sie bezsensem:)))) życie jest piękne doceńcie je, co z tego że kiedyś umrzemy, to wszystko zapunktuje w lepszym życiu, bo czeka nas lepsze życie, a na razie skoro na nie czekamy i tak nie mamy co do roboty więc może zajmiemy się czymś ciekawym i pasjonującym:))))))))))) i zaczniemy się tym cieszyć, bo życie nie jest bez sensu, bez sensu jest takie nażekanie:PPPP