Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdjkgjk

Pytanie techniczne odnośnie całowania

Polecane posty

Gość kdjkgjk

Czy chłopak może wyczuć,że nie mam dolnej szóstki?Czy podczas pocałunku językiem można sięgnąć aż tam?

Gość bez opakowania?
własnie jak się całuje

Gość Ach i Oh!
Jesli bedzie dentysta to raczej tak. Swoja droga nie chciala bym sie calowac z kims z niepelnym "garniurem". Raz, ze to nieestetyczne, dwa niehigieniczne a trzy, ze swiadczy o watpliwym dbaniu o siebie/higiene.

Gość bez opakowania?
ale języczek o nic nie zawadza

Gość i tak już po
hahaha, a co, będzie językiem badał ubytki? :D A tak serio, to jest to absolutnie niemożliwe!!!!!!!!!!

"Raz, ze to nieestetyczne, dwa niehigieniczne a trzy, ze swiadczy o watpliwym dbaniu o siebie/higiene." Co do estetyki to nie będę się kłócić, ale dlaczego ma to być niehigieniczne? I wcale nie musi świadczyć o wątpliwym dbaniu o siebie czy higienę. Wiele zależy od genetyki. 🖐️ Do autorki-raczej nie wyczuje.

Gość bez opakowania?
ja nie bo ja mam proteze i lepiej mi jest całowac bez

Gość kdjkgjk
Wyczuje czy nie wyczuje,bardziej mi chodzi właściwie o to,czy sięga się tak daleko

Najskuteczniej mozna opóźnic podając szklankę wody. Zamiast :) A tak na powaznie z doswiadczenia, to nie zaciskaj mięśni kegla podczas seksu, albo drugi stosunek po uwzględnieniu przerwy na regeneracje :) Za drugim razem powinno byc dłużej, ale prawdopodobnie tez i wzwód będzie słabszy - nie wiem, czy miekszy penis Cie usatysfakcjonuje. Wszystko zalezy od ogiera.

Gość kdjkgjk
Odpowie mi ktoś?

Nigdy nie liczyłam językiem zębów mężczyznom, sama nie posiadam jednej szóstki i zaden na to nie wpadł... skąd takie dziwne pytanie? Facet nie skupia sie podczas całowania na klawiaturze, ważne jest, by uzębienie było zdrowe, ale niekoniecznie pełen garnitur. Chyba, że co drugi to przerwa...

A co do zasięgu języka... zrób eksperyment i wywal go tak daleko, jak dasz radę, z całą pewnościa do migdalka komus nim nie dosiegniesz.

Całowałem się kiedyś z jedną dzewczyną. To był wieczór na obozie i ni cholery nie widziałem która to była. Zresztą ona też nie widziała, bo inaczej by się ze mną nie całowała. Ale do rzeczy: po kilku minutach liczenia doszedłem do wniosku, że coś się tu nie zgadza. Rozpocząłem liczenie od nowa. Nie ułatwiał mi sprawy fakt, że w tym momencie tarzaliśmy się już w igliwiu i co i już jakiesz sosnowe szyszki wbijału mi się w co bardziej wrażliwe miejsca. Liczyłem kilka razy i cały czas coś było nie tak. W końcu doszedłem. Doszedłem do tego, że brakowało jej jednej szóstki! Nie jestem w stanie opisać jaka to była trauma dla szesnastolatka! Uciekłem tak szybo, że nieomal utopiłem się w jeziorze Krępsko Górne, które nie wiadomo czemu wyrosło na mojej drodze jak góra. Od tych wakacji mogę mieć wzwód dopiero po przeliczeniu czy kobieta ma conajmniej 24 zęby w jamie ustnej, przy czym posiadanie siódemek powoduje, że orgazm jest niemal niemożliwy. Nie idźcie w me ślady :-(

"przy czym posiadanie siódemek powoduje, że orgazm jest niemal niemożliwy." Ja mam 4 ósemki. 😭

🖐️ Ciekawe czy kupa zostaje w takich dziurkach po wyrwanych zębach i trzeba ją wykałaczką wyjmować? :classic_cool: