Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eutyliaaaa

nie mam juz sil jestem zmeczona

Polecane posty

Gość eutyliaaaa

mam 23 lata i od 6lat cierpie na depresje,ciagle jechałam na tabletkach xanax,seronil,moj organizm sie szybko przywyczaja i po jakims czasie nie dzialaly.zaczelam od 2miesiecy jezdzic do bio terapeutki,narazie bylam na 2 wizytach hest troche lepiej,ale nadal mam napady zlosci,placzu,dodam,ze jestem po 2 probach samobojczych...chcialabym miec faceta ale jak bylam z facetem to balam sie,ze mnie zostawi ,czasem sobie wkręcałam rozne rzeczy:(to chore,mowia,ze jak taka dziewczyna moze byc sama ale przy blizszym poznaniu faceci uciekaja ode mnie:(w rozmowie z kimklowiek nie mam nic do powiedzenie w szkole uwazali mnie za dziwna osoba taki milczek...,odczuwam lęk,nie potrafie byc asertywna,dlatego na wiele rzeczy sie zgadzam wbrew sobie i wiele osob to wykorzystuje... w domu mam dziwna atmosfere,mama jest zapatrzona w ojca,atmosfera jest zalezna od nastroju ojca:(chcialabym sie wyprowadzic bo mam juz 23 lata ale nie utrzymam sie sama:(chcialabym miec druga połowke..dzis sie tak strasznie zle czulam,ze musialam wziac urlop na żądanie a teraz juz mam lęk bo boje sie jutro isc do pracy:( mam dosc,jestem zmeczona... chce zyc ale brak mi sil... najgorszy jest lęk,a jeszcze 3dni temu mialam taki wspanialy humor... chcialam sie wygadac...

Gość eutyliaaaa
:(

Gość orzech ww
leki zepsuly Ci prawdopodobnie chemie mozgu. Oczytaj sobie na psychologia.net.pl Dzis padam juz na buzie, ale lepiej poszukaj terapii a te leki to i tak juz dlugo bierzesz. Leki to nie rozwiazanie

Gość orzech ww
116123 to jest nr telefonu zaufania bezplatny 14-22 a rwn calodobowy 8919288 Mozesz tam porozmawiac. Ja niestety musze odpoczac, bo padam :( ale powodzenia:) trzymaj sie i pomysl o odstawianiulekow, niestety to pod kierunkiem lekarza sie odstawia stopniowo