Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artysta i filozof

chłostanie kobiet

Polecane posty

Gość artysta i filozof

Jedną z perwersji jest doznawanie rozkoszy seksualnej w wyniku doznawania bólu. Zjawisko to można zobaczyć na filmach z serii ElitePain. Piękna, młoda blondynka jest rozbierana do naga. Widać zgrabne, delikatne ciało o czystej i gładkiej skórze jak aksamit. Podchodzi do niej mężczyzna przebrany za mnicha. Cała scena rozgrywa się w mrocznym pomieszczeniu. W oczach kobiety widać strach, ponieważ ma świadomość tego, że za chwilę przeżyje tortury. Z drugiej strony podekscytowanie bycia niewolnicą. Właśnie tak to wygląda z punktu widzenia BDSM on jest jej panem i może zrobić z nią wszystko na co ma ochotę, ona jest tylko niewolnicą, a więc żadnych praw, całkowite podporządkowanie się rozkazom pana. Na początku kobieta dostaje baty po dłoniach do momentu, aż staną się czerwone. Na twarzy rysuje się obraz bólu. Po chwili mężczyzna wyciąga szorstki sznur, prowadzi go między jej nogami i przypina do haka z łańcuchem zwisającego z sufitu. Podnosi hak do momentu aż sznur zacznie wciskać się jej między nogi podrażniając jej części intymne. Sprawdza stan naprężenia i podnosi hak jeszcze nieco wyżej. Prawdziwa męka jeszcze się jednak nie zaczęła. Po zdjęciu sznurka, dłonie i stopy krępowane są na krzyżu tyłem do niego. Ręce uniesione są lekko do góry, natomiast nogi są rozchylone. Zaczyna się okrutna chłosta. W ruch idą kije, pejcze i bicze. Dostaje po łydkach, udach, brzuchu, piersiach, a także w okolice intymne. Każde uderzenie pozostawia wyraźny ślad na delikatnym, pięknym ciele. Kobieta krzyczy, piszczy i wyje z bólu. Próbuje się uwolnić, ale nic z tego. Im głośniej krzyczy i prosi o litość, tym jeszcze mocniejsze dostaje baty. Uderzenie - krzyk, uderzenie - krzyk, uderzenie - krzyk kiedy te męki się wreszcie skończą. Mężczyzna jest bezlitosny, sprawia wrażenie jakby miał serce z kamienia. Skrzywioną z bólu twarz blondynki pokrywają łzy, widać rozmyty makijaż. Cale uda i brzuch pokryte są czarnymi pręgami. Jej ciało znaczenie różni się ode tego przed torturami. Dlaczego młoda zadbana kobieta zgodziła się na tak okrutne traktowanie. Psychika kobiety jest owszem, pełna zagadek, które nas mężczyzn intrygują. Nie jesteśmy w stanie ich w pełni poznać, to sprawia, że wnętrze kobiety jest tak atrakcyjne i pociągające. Nie rozumiem skąd rodzi się potrzeba doznawania bólu. Przecież chłosta była od wieków podstawową karą za łamanie prawa, a więc czymś nieprzyjemnym, czego każdy starał się unikać jak ognia. Normalny człowiek unika bólu i nigdy nie pozwoli na to by ktoś za nic spuszczał mu lanie.

Gość artysta i filozof
Kiedyś kobiety na całym świecie pozbawione były praw, nawet podając liczbę ludzi pomijało się kobiety tak jakby należały do innego gatunku. Również dzisiaj, zwłaszcza w krajach muzułmańskich, kobiety muszą być w pełni oddane swoim mężom i stosować się do ich rozkazów. Są traktowane niczym niewolnice. Mąż ma prawo je bić, a nawet jest to wskazane dla podkreślenia swojej dominacji, jak również dla dyscypliny. Kobieta nie może się przy tym skarżyć. Musi całkowicie, bezdyskusyjnie podporządkować się swemu panu jak pies. Zauważcie, że muzułmańskie zwyczaje zakrawają o bdsm. Kobieta zawsze pełni i pełniła rolę niewolnicy wobec muzułmanina. O ile w bdsm chodzi o odczuwanie przyjemności seksualnych w wyniku zadawanego bólu w relacji obopólnej, tak w małżeństwie muzułmańskim kobieta jest sponiewierana niezależnie od tego czy jej się to podoba czy nie. Raczej nie mówi się o tle seksualnym. Myślę jednak, że jest spora grupa kobiet, którym stanowisko niewolnicy jak najbardziej odpowiada. Mam na myśli również kobiety europejskie. Lubią chłostę i uczucie zniewolenia. Wolą służyć i stosować się do rozkazów mężczyzny niż nad nim dominować. Kobiety wyrażające chęć dominacji to raczej rzadkość. Myślę, że pierwotna natura kobiety jest przygotowana na rolę niewolnicy wobec mężczyzny. Wciąż czekam na wasze zadanie w tej kwestii.

Gość kobiety dominujące
cię drażnią

Brak rozgraniczenia w tym co napisałeś. Kobiety pragną różnych rzeczy. Jedne tylko bólu, inne dominacji jedynie podczas aktu seksualnego, jeszcze inne zniewolenia we wszystkich sferach życia. Stwierdzenie, że to wszystkie te pragnienia mają swoje podłoże w tym, że według Ciebie "pierwotna natura kobiety jest przygotowana na rolę niewolnicy wobec mężczyzny" nie może być zatem prawdziwe. To tak jakbyś twierdził, że tylko w tej małej grupie kobiet która lubi szeroko pojęte BDSM przetrwały pierwotne instynkty. Te same dewiacje u różnych kobiet mogą wynikać z różnych predyspozycji psychicznych. Dlaczego właśnie ten temat Cię zajmuje ?

Gość asjcbvgkjgqfk
chora głowa autora!!! Jestem kobietą i nie chcę żeby ktoś robił mi krzywdę!!!! jesteś pierdolnięty

Nie wiązałbym potrzeby bycia dominowanym (w tym potrzeby doznawaiu bólu) z płcią. Taką potrzebę odczuwają również niektórzy meżczyźni. Istnieje poglśd, że osoby, które w życiu codziennym odgrywają rolę dominujacą (np. zdecydowany szef/szefowa w firmie) często odczuwają potrzebę odnalezienia się w odwrotnej roli w życiu seksualnym.

Do artysta i filozof- HAHAHAHAHAH ZYJE W KRAJU MUZULMANSKIM, JESTEM MUZULMANKA I JAKOS TEGO NIE ZAUWAZYLAM. WIDZIALES TY KIEDY TO NA WLASNE OCZY??:P ehh zal dupe sciska

Gość bo widocznie przeszłaś
takie pranie mózgu, że tego nie widzisz, biedactwo.

Gość idzie na deszcz
up

Gość zszzz
z ciebie taki filozof jak z koziej dupy trąba :o

zszzz ---> Czy zamierzasz kwestionować również zgodność innych nicków z rzeczywistymi predyspozycjami ich właścicieli ? :classic_cool:

Gość artysta i filozof
zszzz nie mam zamiaru na forum tego pokroju prawić moich wywodów filozoficznych. Zakładam, że i tak byś ich nie zrozumiał. Z resztą treść mojego postu w żaden sposób nie ujawnia mojej artystyczno-filozoficznej duszy. Nie masz więc żadnych podstaw, by twierdzić, że nie jestem filozofem. Wracając do temat, zdążyłem się dowiedzieć, że przyjemność o charakterze seksualnym ma miejsce wówczas kiedy osobę torturowaną łączy więź emocjonalna z osobą torturującą. Zakładając oczywiście, że jedna ze stron przejawia skłonności masochistyczne, a druga sadystyczne. Idąc śladem tej teorii, kobieta opisywana w pierwszym poście nie przeżyłaby prawdopodobnie rozkoszy w wyniku tortur, gdyby nic nie czuła do mężczyzny przebranego za mnicha. Do studia ElitePain zgłaszają się kobiety przeważnie młode, zadbane, wykształcone żyjące w związkach partnerskich. Nie sądzę aby mężczyzna przebrany za mnicha był obiektem ich westchnień. Jeżeli uznamy to za fakt, to powyższa teoria leży w gruzach. Kobieta wcale nie potrzebuje bliskiego jej sercu mężczyzny do tego by czerpać przyjemność seksualną z bycia jego niewolnicą. Każdy z nas może pochwalić się fantazjami erotycznymi. Być może niektóre z nich mają szczegółowo scharakteryzowanych bohaterów, opisaną scenerię i fabułą. Jedni marzą o znalezieniu się na dzikiej plaży, na której jedynymi „drapieżnikami są zmysłowe kobiety. Są z kolei kobiety, które marzą o porwaniu ich przez tajemniczego mężczyznę z bajki o ściśle określonej budowie ciała i rysach twarzy, związaniu i może nawet zgwałceniu. Są wreszcie kobiety, które marzą o tym by mężczyzna przebrany za mnicha skrępował im nogi i ręce, a następnie wychłostał. Ta ostania fantazja erotyczna realizowana jest w studio ElitePain i jak dla mnie jest dość dziwna i niepokojąca. Z drugiej strony zastanawiam się, ile jest takich kobiet, które przeżywają tego typu fantazje i skąd rodzi się potrzeba odczuwania tego co z punktu widzenia zdrowego rozsądku uchodzi za nieprzyjemne doświadczenie.

autorze więzi emocjonalne są różne :D To o czym piszesz, to specyficzna relacja pan-suka, oczywiście mogą(ale nie muszą) iść za tym jakieś uczucia.Kobieta uległa wie, że oto ma przed sobą pana, człowieka któremu chce się całkowicie oddać. To większości starczy do udanego seksu. Wiele perwersji seksualnych ze zdrowym rozsądkiem nie ma wiele wspólnego, jest cała masa dewiacji która uchodzi za brutalne, albo obrzydliwe, ludzi kręcą różne, dziwne rzeczy.:D Trudno wrzucić wszystkich, albo same tylko zwolenniczki bdsm do jednego wora i jednoznacznie stwierdzić dlaczego tak się dzieje. Teoria, że kobiety uległe seksualnie, są na co dzień pod presją zawodową, domową...i chcą na tą krótką chwilę zdjąć z siebie brzemię odpowiedzialności może tyczyć się jedynie pewnej części kobiet. Znam uległe które są szarymi myszkami w życiu, a w łóżku sukami swych panów. Musiałbyś zbadać wiele przypadków, by dojść do jakiś wniosków. Nawet na tym forum jest kilka wątków tworzonych przez uległe kobiety i dominujących mężczyzn. Zajrzyj tam, podyskutuj, może to pozwoli Ci więcej zrozumieć.

Gość gość
Czytałam ze niektóre mają takie zboczenie bo tata je chlodtal pasem nie mama tylko tata mężczyzna i widział jej cipke.