Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemCoINieWiemJak

Jak mam ją sobą zainteresować i nie tylko?

Polecane posty

Gość NieWiemCoINieWiemJak

Witam, piszę na forum dla kobiet bo nikt inny tak jak wy nie zna się na tego typu sprawach. Jestem w ostatniej klasie LO i dziś w szkole wśród pierwszoklasistów zobaczyłem dziewczynę niby nie wyróżniającą się niczym szczególnym ale jednak mającą w sobie coś przyciągającego. Problem w tym, że wiem jedynie z której jest klasy i jak ma na imię. Nic więcej. Nie jestem zbyt śmiały więc nie wiem w jaki sposób zacząć z nią rozmowę, żeby od razu czegoś nie popsuć czy jej do siebie nie zrazić tylko sobą zainteresowac. Może któraś z pań podpowie mi jak one chciałby by wyglądało podrywanie ich przez faceta itp?

Duzo sposobow na zaczecie rozmowy Moje byly dosyc glupie, ale dzialaly a to sie tylko liczy: -Jak podobala mi sie jakas dziewczyna, to mowilem ze ja wszedzie widze i ze mnie przesladuje. To dziala, wtedy ja zaciekawiam i pyta sie jakto cooo itd -Jak wiem jak dziewczyna sie nazywa jednak jej osobiscie nie znam to wchodze na jej FB i patrze zainteresowania itd. Z FB dowiedzialem sie, ze jedna uwielbia Paryz i powiedzialem jej, ze ubiera sie jak dziewczyny z francji:P od razu ja zaciekawilo:) mnostwo jest sposobow