Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle ta sama

nie chce byc smutna, ale ine bede sie wypierac, lapie mnie chandra

Polecane posty

Gość ciagle ta sama

lapie mnie ta chandra co jakis czas. wiem, to banalne, po prostu nie mam faceta i tyle, ot caly powod:) wlasciwie to nigdy nie mialam faceta i wlasciwie to zye mi sie bardzo dobrze, tylko tak sobie mysle, dlaczego w moim zyciu uczuciowym tak jest? zawsze cos co przeszkodzi, albo mi nie pasuje, albo ja komus nie asuje, albo nawet jakby moglo sie wydawac pasujemy sobie wzajemnie, to i tak nie pasujemy, bo nie wychodzi. mysle sobie-gdzie robie blad? nie chce sie uwieszac na facecie, ale fajnie byloby stworzyc taki zdrowy zwiazek.

Gość ciagle ta sama
up

Gość reulija
mam to samo identycznie i tez sie zastanawiam czemu tak jest..a ile masz lat?

Gość ciagle ta sama
mam 23 lata. przyznam, ze czetso to ja odtracalam, bo balam sie sama odtracenia, ale i tak odnosze wrazenie, ze nigdy sie nie uda, zawsze jak kogos poznaje, to juz ostatanio nawet z gory wiem, ze nic nie bedzie, nie zebym sobie wmawiala porazke, ale po prostu tak juz jest. mam/mialam troche problemu z byciem soba, pracuje nad tym.

Gość reulija
tez mam 23lata,bylam w zwiazku 3letnim ale zerwalam,tez sie balam odrzucenia...ehh ,jest mi dobrze teraz w stanie wolnym ale czasem mi bardzo brakuje drugiej osoby

Gość ciagle ta sama
ja w sumie tesknie sama nie wiem za czym, bo nigdy tego nie mialam, jednak mysle, ze to fajne;) pracuje nad soba i nad tym, zeby korzystac z zycia tu i teraz nie bac sie wciaz, ze mnie oleje... ja mam taki strach, bo w wieku 15 lat milosc mojego zycia tak mnie olala, chcoiaz na poczatku byl mna oczarowany, to poznije stwierdzil,z enie ma ze mna o czym gadac. no kurwa i tak mi zostalo, przez te 8 lat odtracalam kazdego, a jlsi ja sie uganiama, to za takimi, ktorzy chyba pomogliby mi udowodnic samej sobie, ze moge miec nawet taki "model". ale koniec, nie chce tak juz. fajnie, ze Ty z kims bylas, zawsze to cos. a mi zaraz zacznie sie 24 rok zycia i bez niczego konkretnego na koncie.

Gość ciagle ta sama
lece na basen, bede pozniej, jelsi chcesz pogadac, to pisz, wroce tu;)