Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sweetsong12

Brak miłości w rodzinie...

Polecane posty

Gość Sweetsong12

Hej mam 14 lat moi rodzice są po rozwodzie ojciec był i jest alkoholikiem wyzywał mnie itp bardzo mnie to bolało :( mama nie okazuje mi miłości nigdy nie powiedziała że mnie kocha nigdy mnie nie przytuliła :( siostry mi cały czas dokuczają czuje się w domu jak intruz :( bardzo brakuje mi miłości nie pamiętam żeby ktoś mnie kiedyś przytulił ale za to dobrze pamiętam jak ojciec mnie wyzywał, bił :( nikt mnie nie lubi :( moja przyjaciółka zerwała ze mną kontakt. Śmieje się, jestem wesoła :) ale bardzo brakuje mi miłości czuje się samotna i opuszczona :( chce się przytulić ale nie mam do kogo :(. Co robić?

Gość qz
To co napisałaś jest bardzo przykre. Żal mi Ciebie. To smutne. Jeśli podniesie Cię to na duchu to pomyśl, że jestem z Tobą, przynajmiej myślami i pamięcią. Jeśli mogę Ci poradzić to poszukaj jakiejś osoby której mogłabyś zaufać naprzykład psychologa z kórym mogłabyś prorozmawiać. Jeśli jesteś wierząca to możesz poprosić Pana Boga o pomoc. On zawsze wysłuchuje próśb. Bardzo serdecznie i ciepło Cię pozdrawiam. Aneta

Gość qz
Możesz jeszcze spróbować powiedzieć swojej mamie co czujesz, to że czujesz się samotna i opuszczona, że potrzebujesz żeby Cię przytuliła. Sama podejć do swojej mamy i się przytul do niej, powiedz sowojej mamie że ją kochasz i że jej potrzebujesz.

Gość gość
To co czytam różnie jest. Ja miałam gorzej byłam świadkiem ich kłotni . wieczne koncerty o pieniądze . Wspolczuje ojcu ze trafil na taka jedze. Wiecznie slysze slowo pieniadze ona chciala ziecia bogatego smiac sie chcialo kolezanki sie smialy ze moja chciwa mama umyslala sobie ze chlop musi kase miec. Mnie krew zalewa. Mnie brakowalo milosci oparcia brakowalo w zyciu co mialam. Gowno. Bylam poniewierana.