Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenobia XP i ewunia

jutro mam termin i nie wiem

Polecane posty

Gość zenobia XP i ewunia

Jutro mam termin (na razie nic się nie dzieję) ale chcę powoli szykować się do szpitala i tutaj pojawia się problem. Kupiłam bardzo ładne kapciuszki różowe puchate, nie wiem czy nie za ciepło mi będzie bo są dość grube ale ważniejsza sprawa to koszula. Kupiłam dwie różowe do koloru kapci i teraz którą zabrać ? Jedna ma długie rękawy i jest wkładana przez głowę a druga taka prawie mini i rozpinana na całości (przewiązywana dodatkowo paskiem). Czy nie będę komicznie wyglądać w puchatych bamboszach i sexi mini koszulce ? Zaznaczam, że to ważne bo zostałam wybrana do programu "rodzę na zamojszczyźnie" i będzie kamera przy porodzie i zaraz po. Nie chce wyglądać jak klown :( ps. byłam dziś u fryzjera i mam jasny blond z maleńkimi pasemkami.

Gość kpisz sobie czy o droge pytasz
??????? Jutro masz termin, będziesz rodziła dziecko, jeden z najważniejszych dni twojego życia, może nawet naj naj najważniejszy, a ty się martwisz, czy koszulka będzie pasowała do kapci? :O Tragedia, po prostu tragedia. Jesli to nie prowo, to współczuję twojemu dziecku.

Gość ojeju_czarodzieju
O_o :O

Gość zenobia XP i ewunia
No dziękuję za głupie komentarze. Martwię się bo będę w TV. Dlaczego mam się martwić porodem ? Nie będę siedzieć na forum i przeżywać na zapas co się może stać :)

Gość ciapkaona1
weź tą długą --- Będzie wygodniej i skromniej --- chyba że chcesz być gwiazdą tego programu

Kobitko - dziwię Ci się okropnie bo kobieta podczas porodu nie wyglada szczególnie ładnie, więc rózowe koszulkii kapcie na nieielw się zdadza. Bedziesz spocona, obolała, pokrzywiona i w dupie będziesz miec kamerę !!! Wydaje mi sie ze wybierasz sie na nagranie programu rozrywkowego a to bedzie koszmar !!! Ale coz - pamietaj aby wziąc ze soba makijazyste i fryzjera ktory bedzie na bieżąco poprawiał Twoja urodę podczas porodu. Chętnie oglądnę ten program he he

Gość olivia dunhamm
hehehehehe program rodze na zamojszczyznie. A to dobre. Prowo:D

Gość mamamama27
hahahahaha też jestem ciekawa jak poszło

Gość ?????????????????????????????
o matko to jakis żart