Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiinaaaaaaaaaaaaaa

Dziwna gula zaraz przy wejsciu pochwy, co to jest?

Polecane posty

Gdy wsune palca do pochwy to zaraz na poczatku przy stronie zewnetrznej wyczuwam pod palcem dosyc duza twarda "kulke". Spotkaliscie sie z czyms takim? wiem do ginekologa, ale wizyte mam za tydzien, a ja juz umieram ze strachu

Gość gruczołłłł
Masz powiększony gruczoł Bartolinniego :) cysta. Nie jest groźne, też to mam ale nie do wyleczenia, można zrobić zabieg ale odnawia się, więc moja ginekolog powiedziała, że trzeba z tym żyć, a powiększa się to w momencie podniecenie :D

masz cos dziwnego przy wejsciu pochwy.... nie wiem co za filozofia, dziwnym trafem nie krepujemy sie siebie nawzajem. gruczołłł dziekuje troszke mnie uspokoilas

Gość Czyński
to Zulu Gula

Gość gruczołłłł
Obawy powinnaś mieć wtedy kiedy to cię boli i masz twarde, a jak nie to :) spokojnie i bez nerwów żyj dalej. Ja myślałam, że mam raka ;) a ginekolog mówi, że to często przypadłość kobiet. Masz dobry sex po prostu ;) bo tyle śluzu wydzielasz, że gruczoł się zaczopował ;)

teraz sobie przypomniałam, że niedawno nam się popsuła myszka komputerowa i mąż mówił, że ta kulka gdzieś zgineła

ale to jest twarde, nie nacisne palcem napewno

Gość MIKINKA
to jest cysta, mnie sie taka sama zrobiła w ciązy, nieststy się powiększała, rosła, po urodzeniu dziecka (CC), miałam operacyjnie ją usuwaną, nie słyszałam, żeby miała się odnawiać..a zyć z czymś takim? no sorry ja nie wyobrażam sobie..

Gość mi sięniestety odnawiała
w postaci ostrej - ropnej...Ból jak cholera, gorszy od porodowego...2 razy miałam ropień czyszczony, potem zroiła m się cysta wielkosci kurzego jaja. była ogromna. lewy gruczoł został usunięty operacyjnie, bo ciagl eby się to powtarzało. prawy też mam powiekszony, ale kontroluje to i na razi enie powieksza się bardziej.