Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

problemik11

czerwone plamy

Polecane posty

mialam opryszczke pod dolna warga (na broda) i to dosc duza bo na poczatku rozdrapalam i przez noc sie zakazilo... ale na 2 dzien odrazu posmarowne i mialam taka masc co tak jakby "sklejało" mi skore. W sumie to doslownie sklejalo ale mialo ten skaldnik przeciwko opryszczce. Poźniej roznioslo sie jeszcze na pare miejsc ale to nie istotne bo mam inny problem. Wczoraj wieczorem (raczej noc bo 2-3 ;d) na kawalek papieru wylałam wode po goleniu bo slyszalam ze tez dobry sposob i trzymałam przy calej brodzie i nad broda ten papierek. Dzisiaj wstaje i mam takie plamki czerwone (okolo 1cm) w okolicach tam gdzie były opryszczki (a raczej jeszcze są) i mam pytanie czy to zejdzie? sprawdze pozniej pod wieczor i jeszcze jutro rano bo moze to podraznie jakies ale brzydko to wyglada :( i jeszcze przez ta masc skora zaczela schodzic to sciagałam ja i przez przypadek pociagnełam za bardzo i zerwalo mi skore do czerwonosci (bez krwi tylko taki naskorek ale pod nim czerwone, wiec pewnie troche wiecej zeszlo) Czy to zejdzie gdzies do tygodnia albo chociaz przestanie byc takie czerwone do tygodnia?

Gość sxxxxxxsssxxs
podraznilas skore woda po goleniu

ale az tak bardzo ze praktycznie od lewej do prawej pod warga ( wychodzi nawet poza i sa duze czerwone plamy) ?