Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilalalallllajjj

STRASZNIE CHUDA KOBITA W CIĄŻY ! POMOCY

Polecane posty

Gość Kamilalalallllajjj
Na jakiej stronie wstawia sie zdjecie?

Gość lallalala
Jeśli podała prawdziwą wagę i wzrost, to ma "lekkę niedowagę":) Rozmiar bardzo mnie zdzwiwił, ale teraz te rozmiarówki.... Z doświadczenia wiem, że "najbardziej atakują szczupłe kobietki" osoby zakompleksione swoją wagą. Jak "nie trafiłam", to przepraszam, ale strasznie mnie wkurza, że ludzie, "mało wiedzą, a dużo mówią". Tak, jak właśnie została już wspomniała, "latająca babcia z łyżką". Ja jem 5-6 posiłków dziennie:)

Gość sssssssiiiiiiiiiiiiiiiii
no mam 171cm i 50kg.. i co? nie masz pojecia co piszesz, a autorka tematu niugdy nie byla na diecie jest szczupla i tyle taksamo jak sa grubasy. moze i wazymy za malo ale ejstesmy zdrowe i wszytsko jest ok, ona sie obawia o skora, ja tez sie zastanawiam, ale moja siostra jest 5 cm nizsza ode mnie i tak samo szczupla i w ciazy nie miala jednego rostepu, wygladala pieknie, miala malu brzuszek, a dziecko wazylo 3,650 wszytsko poszlo jak pojsc powjnno, urodzila naturalnie i nikt jej nigdy nie pwoiedzial,ze moze byc cos nie tak, bo jest szczupla

*powinno... i wiele literowek sorry ":)

Gość skad ta agresja
Uważam, ze szczupłe kobiety są bardziej atrakcyjne od tych z nadwagą i na prawdę nie jestem kimś kto przekarmia dzieci i się martwi bo nie mają pyz i wałeczków, ale liczby podane przez autorkę mnie po prostu zaniepokoiły.

Gość lallalalaala
A uwzględniłaś wiek w swoich obliczeniach? Bo to też ma duże znaczenia... Poza tym powinno się wziąć pod uwagę ilość tkanki mięśniowej i tłuszczowej:) Ja akurat wiem bardzo dużo w tym temacie:) Nie chodzi o to, że sama mam "lekką niedowagę", "i dlatego jesteś ekspertem".

ale w efekcie wyglada to inaczej i ja np. wcale nie wygladam na szkieletora i nie bede zamieszczala zdjecia,zeby udownodnic,ze tak jest, bo mam to gdzies, co mysla zazdrosne dziewczyny, co maja za duzo kilogramow, jestem szczupla ale nie chuda mimo tej wagi przy tym wzroscie

Gość kasia.....
ważyłam 44kg ,wzrost 170cm jak zaszłam w ciąże.miałam 18lat. W ciąży przytyłam 9kg. Urodziłam chłopca w 40tc -3940g,59cm. Ciąża przebiegała książkowo. Rodziłam 1g25min.

Gość niewidzę nikogo wychudzonego
na tej fotce normalna dziewczyna

Gość chyba maż Tobie
Kamila, nie jestes wychoudzona, masz ladna szczupła figurę - myslalam, że przy tej wadze na zdjęciu bedzie jakis szkieletor a tu fajna laska

dokladnie, normana dziewczyna, a nie szkieletor, ale dla grubasow, zaraz bedzie szkieletor

Gość no cieszę się
normalna i ma wielkie cycki! Zazdraszczam :)

Gość skad ta agresja
Nie no, faktycznie wyglądasz ok. Ale wydaje mi sie ze ważysz więcej niż 48 kg tak z 52?

Gość Kamilalalallllajjj
kasia..... - To pewnie miałaś samą piłeczkę :) Uwierzcie ja bym wszystko oddała zeby wazyc ok 56-60 kg. Mój facet nie raz śmiał się że podczas zblizenia sobie cos obije przez kościstą dupkę ;/ Do figury mam karykaturalne piersi ;/ Też mam kompleksy ... Nie chodze w spodniach bo nie mam tyłka , noszę ciągle sukienki , tuniki . Nie czuje sie atrakcyjna czuje się chuda . Nie raz Powtarzała mi matka ze ludzie sie na nia patrza jak by mi jesc zabraniała :D:D. Jadam normalnie, jem na co mam ochote , moze troche malo mięsa ... ale nie odmawiam sobie niczego praktycznie ( moze troche czekolady bo mam brzydką cere tradzik)

Gość To rzeczywiscie nie jestes
wychudzona, raczej normalna. Szok. Bo ja mam podobne proporcje, ciut, doslownie ciut grubsze uda i ciut wezsza talie, ale jestem nizsza i waze 62 kg przy 165. Musisz miec leciuskie kosci a ja ciezkie albo sama nie wiem, bo u mnie z kolei lekarze dziwia sie ze az tyle waze

Gość chyba maż Tobie
ale Ty nie ejstes chuda tylko szczupla

Gość Kamilalalallllajjj
skad ta agresja ... no właśnie nie. Dziękuje dziękuje zaraz w piórka obrosne :D Pamiątkowe zdjęcie hahaha

Gość lallallalaa
Ja też nie będę zamieszczać zdjęć;) Mogę tylko zdradzić, że mam 88 w biuście, 90 w biodrach, 100 w pośladkach i 70 w pasie;) Najważniejsze jest samopoczucie i wyniki:) I oczywiście dieta, sport... Nie mówcie, że dużo jecie i nie tyjecie, bo jeśli jecie, ciężkostrawne ( trudno przyswajalne produkty), to waga się nie zmieni. Podobnie słodycze...Napoje gazowane. Nie wiem czy wiecie, ale melisa zwalnia przemianę materii...i zmniejsza bóle miesiączkowe ( ja po kilku miesiącach nie mam żadnych). Poza tym powinnyście, jak najczęściej siegać po sałatki ( nie te z majonezem) i "chude mięso" ( np. z kurczaka). Przede wszystkim trzeba się duzo ruszać i pić dużo wody, tyjcie w mięśnie, nie w tłuszczyk:)

Gość ZARĄBISTA FIGURKA
pisze to kobieta.Mozna ci tylko pozazdroscic.Ale czasem na zdjeciach inaczej sie wychodzi.Ja tez mam rozmiar 34r waze 46kg mam 160cm wzrostu a mam kolezanke ten sam wzrost waga 45 kg ale wyglada jak anorektyczka.Ja wyniki mam super kazdy sie dziwi ze nie jestem anemiczka a w ciazy przytylam 5 kg zero problemow i zero rozstepow na dodatek po wazylam mniej niz przed:(

Gość Kamilalalallllajjj
a Mogę spokojnie jezdzić na rowerze? nic nie stanie sie dziecku ?

Gość Kamila masz swietna figure.Moz
esz napisac,jakie masz wymiary? A wy,spasione kaszaloty atakujace szczuple dziewczyny,dajcie sobie spokoj:)

Gość skad ta agresja
Jestem zaskoczona tym zdjeciem powiem Ci bo wygladasz fajnie i mysle ze nieslusze masz kompleksy ze nie nosisz spodni. Spodnie są dla szczuplych, dla grubasków wlasnie spódnice bo maskują. Ale nie powiedzialabym ze tyle ważysz. Dalabym ci przy tym wzroście tak z 55-57 kg. Jak podalaś liczny 170 i 48 to zobaczylam w swojej wyobraźni jedną moją znajomą i mnie zmroziło.

Gość lallalalala
Ja myślę, że lepiej postawić na długie spacery:) Na pewno nie można jeżdzić na koniach, rower też raczej naraża, na "turbulencje". Od początku wiedziałam, że nie jesteś wychudzona:)

Gość Kamilalalallllajjj
Moze ja przesadzam , ciągłym gadaniem mojej " przypasionej" mamy ... Ja po prostu zawsze będę w ich oczach TYCZKĄ ! i zbierać wszystkie choroby jakie istnieją :D. Moje wymiaru ło jejku w pasie 90/64/85? nie wiem cycki mam wieksze niz biodra :P w pasie teraz przytyłam troszkę bo wiadomo zajadam sie jak mogę. Ale waga ani drgnie.

Gość lalallala
Ja mam taką wagę, która powiedziała mi, że moje kości ważą całe 7 kg:D Mojej koleżanki, jest 5 cm niższa, 12. Myśle, że autorka jest, lekkiej kości.

Gość Kamilalalallllajjj
Dziewczyny aż się popłakałam , Nigdy nie słyszałam tak wpadnialych opini :* Dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!! Pękam z dumy .

Gość chyba maż Tobie
w ciazy nie wolno jezdzic na rowerze!!!!

Gość lallaala
Czyli ile masz w piersiach, bo to chyba Nas najbardziej interesuje, ha ha:) A skąd jesteś? Jak już się bliżej poznajemy:)

Gość Kamilalalallllajjj
Częstochowa. a wy ?