Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede mówic nie

Dlaczego POLSKIE BUTY sa takie DROGIE???!!!

Polecane posty

Gość chyba maż Tobie
jesli masz długa wąska stopę, to polecam polskie buty marki SALA - mało popularna firma, maja swoje buty m.in. w galerii kupców dawnego KDT w centrum Land przy metrze Służew w warszawie. Robia szpilki, czólenka, rozne buty - na wąskie stopy własnie

Gość Do biedronki
Masz jeszcze szafa.pl :) Ale nie szukaj po nazwach sklepów czy producentów, wpisz sobie kozaki skóra między 200 a 300 zł, i wchodź w aukcje :)

Gość bede mówic nie
do biedronki, jak mozna kupowac buty w necie??chyba zartujesz sobie?? buty trzeba rpzymierzyc, zoabczyc czy sa wygodne.Poza tym rozmiar rozmiarowi nie ejst równy.:-( nigdy bym nie kupila butow w necie

Gość Do biedronki
Zawsze możesz wymienić rozmiar(o to się trzeba zapytać wcześniej sprzedawcy), albo do 10 dni oddać zakup (to Twoje ustawowe prawo!) i sprzedawca zwraca kasę za przedmiot (ale nie koszty wysyłki!) :) No i zmierzyć długość stopy swojej, i jeszcze można długość wkładki w swoich butach - te wymiary zawsze sprzedawca podaje przy butach.

KAZAR, PRIMA MODA, GINO ROSSI, DENI CLEAR TO POLSKIE MARKIIII!!! DLA KLIENTA LUKSUSOWEGO !!! TO NIE SA WLOSKIE MARKI

JA wiem że butów nie kupię nigdy w RYŁO, Aldo, kosztuja fortune a rozlecą się nim spadnie 1 śnieg. Nie wiem jak tam Venezia planuje zakupić 2 pary, już mam upatrzone, miałam lecieć na Dominikane, nie lece więc 8tys w kieszeni, zainwestuje w buty na zime 1500 zl

Gość jestem lekarzem
no właśnie , miałam to napisać , że to nie są włoskie marki a gino rossi jest ze słupska

Gość buty bardzo poszły w górę
Jakie by nie były to częściowo szmelc. Nawet jeśli kosztują ponad 600 zł. Miałam buty z Deichmanna( skórzane z kolekcji - 5 Avenue) które nosiłam 3 sezony i nic. Kazar,Prima Moda,Gino Rossi,Deni Cler dla klienta luksusowego??? :classic_cool: Moja przyjaciółka już 5 par reklamowała w Kazarze, Ja natomiat mam złe zdanie o Venezi buty za 600 zł rozleciały misię po 2 miesiącach (!) gdyby człowiek miał tylko jedne buty to zostałabym bez butów (miałam jeszcze inne kozaczki,botki). Ale są dziewczyny,które wykosztują się na takie buty i mają tylko jedne. No więc zostają bez butów. ;/ A cena niezbyt adekwatna do jakości.

Gość macie rację jak but jest ładny
to cena poraża ;(

Gość myślałam,że tylko
mi się wydawało ;-)

Gość fonika
Polecam obuwie polskiego producenta N-vision na allegro. W ogóle na allegro można kupić ładne (nowe) skórzane buty za niewielkie pieniądze. Wiadomo, że problemem jest to że nie można ich przymierzyć ale w sumie zawsze można dokonać zwrotu.

Gość a wszystko przez...
No jak 5 reklamowała, to po co kupowała kolejne :D Ja mam odwrotne doświadczenia, z kazara mam kilka par - pantofle, sandały, kozaki - i jakoś nic nie musiałam reklamować, jestem zadowolona, natomiast w butach venezii faktycznie jest problem z jakością, tak samo w bacie, ryłko przestałam kupować bo są masakrycznie niewygodne, ale gino rossi jest w porządku (mówię o pantoflach, kozaków nie znam). Raz kupiłam zimowe buty w sklepie everest i tak mi wykrzywiły stopy, że teraz muszę nosić wkładki antyplatfusowe, a wcześniej, do 25 roku życia, nie miałam z tym problemu.

Gość fdafdae
ja mam kozaki z rylko, maja prawie 4 lata i ABSOLUTNIE nic sie z nimi nei stalo (jedynie suwak sie troche rozszedl w ostatnia zime) buty wygladaja prawie na nowe a nosilam wylacznie tylko te pare boinnych an zime nie mam. wygodne sa bardzo, uzywalam tylko najzwyklejszej pasty do butow, nie sa nci zniszczone.

Gość gmiskaa
Ja mam 2 pary butów z Venezii i jestem bardzo zadowolona. Poszukiwania butów na zimę na pewno rozpocznę w venezii, tym bardziej, że mają teraz sklep internetowy i wszystko można sobie fajnie pooglądać.

Gość Cozabuty.pl
Wszystko zależy w jakim sklepie kupujemy oraz z jakiego materiału są zrobione. Skóra jest o wiele droższa,ale za to ładniejsza i bardziej wytrzymała. www.Cozabuty.pl

Gość pandzior.pl
Jeżeli chcemy przechodzić w butach przynajmniej 2-3 lata, to musimy pamiętać o większych wydatkach. Pozdrawiam www.pandzior.pl

Gość pAPppappap
ja kupuje w normalnych sklepach, nie firmowe, skoropodobne w zeszlym roku byly tak od 50-80zl, w tym roku nie ma ponizej 100, a taki szajs, ze szok...

Ja w zeszłym roku kupiłam buty właśnie z Venezii i chociaż są nadal w świetnym stanie, to kupię kolejne, również w Venezii. Ogółem bardzo podobają mi się ich modele i są w dodatku, jak dla mnie, bardzo wygodne. W kozakach zeszłorocznych mam do wymiany tylko fleki, ale z tym to pójdę do szewca i poproszę o takie na dłużej.

Ja w zeszłym roku kupiłam buty właśnie z Venezii i chociaż są nadal w świetnym stanie, to kupię kolejne, również w Venezii. Ogółem bardzo podobają mi się ich modele i są w dodatku, jak dla mnie, bardzo wygodne. W kozakach zeszłorocznych mam do wymiany tylko fleki, ale z tym to pójdę do szewca i poproszę o takie na dłużej.

Gość fdfgfghgjjkkjk
ja czekam na obniżke cen w CCC, bo nie dam za byle gowno na jeden sezon min. 120 zl

ja mam inne doswiadczenia jedne kozaki od rylka mam 8 rok, wygladaja nadal super i nie ma na nie rady. drugie kupilam 2 lata temu, stan idealny. miesiac temu kupilam kozaki na obcasie wojas, wygodne i sliczne ale zobaczymy po zimie jakie beda. a propos - mam wiele par butow z wojasa i rylko, bo lubie te sklepy i jak dla mnie to te buty sa wytrzymale, ale bardzo o nie dbam, czyszcze i nakladam czesto specjalistyczne produkty. to chyba daje taki dobry efekt.

Gość wszystko do banki
KOZAKI TO CENA MACIE RACJE OK 600 ZL, GOWNA Z EKOSKORY OD 50ZL ALE JAKW TYM GIRA WALI I ZARAZ SIE ROZWALA .

Gość Brrrrylancik 12
Nie kupuje polskich butów już od wielu lat. Lubuje się we włoskiej skórze i tak naprawdę to kupuje buty wykonane właśnie z tego materiału.Do moich ulubionych sklepów należy Venezia. Na tyle czasu co jestem ich klientką ani raz mnie nie zawiodła. Mają bardzo fajne kolekcje a z tej najnowszej mam już 2 pary- szpilki w pięknej i zmysłowej czerwieni i oficerki na zimę.

Nie pamiętam kiedy ostatni raz kupiłam polskie buty?! Teraz jest tyle wspaniałych sklepów a w nich butów że wybór jest odromny. Osobiście zakupów dokonuj w MANGO, ZARA ,VENEZIA te sklepy sa jak dla mnie stworzone.

Gość a jajajajajaj
A co ty myślisz ,że kazar, ryłko itp.to oni w polsce robią te buty? kaszar np.szyje buty w portugalii, dlatego cena wzrosła bo koszty wzrosły,robocizny i transportu

Gość wczoraj byłam w specjalistyczn
Przecież Venezia to nie włoska firma, tylko polska :D A buty są takie drogie bo za metr skóry płaci się ok. 200 zł. Samej skóry a o reszcie nie ma co wspominać :o