Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LALAALLAFSLAFMALSAD

stanal mi podczas odpowiedzi na lekcji...

Polecane posty

Gość LALAALLAFSLAFMALSAD

czesc mam 15 lat i jestem chlopakiem. jestem dosc dobrym uczniem i nie mam kolegów. Wczoraj na poczatku geografii stanal mi , strasznie bylo widac , bo mialem luzne spodenki. probowalem zakryc , ale nici z tego. po chwili uslyszalem moje naziwsko. na pytanie "słucham?", uslyszalem "do odpowiedzi " nie wiedziaalem co zrobic , poczatkowo sie wachalem, uznalem , ze mimo wszystko nie wstane. w tym momencie erekcja osiagnela szczytu :/ pani powiedziala, ze wezwie dyrektora. nie chcialem miec problemow. w koncu wstalem. i wtedy uslyszalem szerzacy sie smiech. mimo to podszedlem do tablicy i chcialem odpowiadac. ale stalo sie najgorsze ... nauczycielka tez sie usmiechnela , klasa cala sie smiala pytajac sie co mnie tak podniecilo , zaczeli robic zdjecia.. nie wytrzymalem i wybieglem z sali. co mam robic ? blagam , dzis z tego powodu nie poszedlem do szkoly.. jestem zalamany , teraz to z pewnoscia cala szkola o tym wie :( :beksa: POMOCY !!!

Gość Boziaaaa
Nie ma się czym łamać bo każdemu koledze z Twojej klasy przytrafia się to samo każdego dnia. Aaa pani powinna zachować się odpowiednio do sytuacji czyli najlepiej udawać że nic nie widzi, a jej uśmieszek świadczy o tym że nie jest przygotowana do roli nauczyciela. Wiem że to zmyślona historyjka ale takie rzeczy się zdarzają.

Gość ty to wszędzie
narobisz przypału Proszek, nawet w szkole :)

Gość jestem lekarzem
na pewno z geografii będziesz miał piątkę

Gość ty to wszędzie
o Carrie się spodobało :)