Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam 47 lat

Problem ze starą.

Polecane posty

Gość aha ii ach
Zgadzam się z Demoralizacją :D 🖐️

Gość Adam 47 lat
To nie ja jestem egoista tylko moja zona i większość was na forum. Jeśli zona nie zmieni swojego wyglądu to chyba rzeczywiście 1 raz w tygodniu będę musiał iść do burdelu, tam zrozumieją moje potrzeby bez zbędnego gadania.

Gość 352627Kasia
Ja mam tez problem. Moj stary ciagle sie chwali ze ma w domu mlode miesko. Ja 35 lat, on 41 lat :|||

352627Kasia "Ja mam tez problem. Moj stary ciagle sie chwali ze ma w domu mlode miesko. Ja 35 lat, on 41 lat :|||" Chce się pochwalić wszystkim, że 'wyrwał' młodszą. Co nie zmienia faktu, że jest burakiem. :)

Gość 352627Kasia
Wiem! Dokldnie mu mowie to samo a on nic z tego nie robi!!

No, proszę... Kiedy znudzi Ci się marka piwa, możesz albo sięgnąć po inne, zamiast przelewać stare do nowej butelki, albo spojrzeć w kalendarz. :D Instrukcja w Równoległości. /dzięki za inspirację/

Gość Adam 47 lat
Szukanie dziury w całym: problem polega na tym że to piwo mi smakuje tylko butelka mogłaby się zmienić.

to zamknij oczy i wyobraz sobie że pijesz go ze złotego pucharu :P

Gość Adam 47 lat
Regres zmiana opakowania to naprawdę drobnostka gdyby tylko chciała, gdyby zależało jej na mnie :-(

Gość HonorataOs
Baba 44 lata to jeszcze zdrowa dupe no chyba ze o siebie nie dba.

Gość HonorataOs
moja ma 43, dba o siebie i normalnie mi staje na jej widok tak jak 20 lat temu

Gość Adam 47 lat
HonorataOs Moja żona ciało ma całkiem całkiem tylko temperament na słaby a ja przeżywam drugą młodość, no może trzecią.

Adam 47 lat - wiesz oddałabym wiele aby mój mąz chciał wprowadzac jakieś zmieny do naszej sypialni,ale niestety tak nie jest. Zawsze jest z nim tak samo, a ja chciałabym troche poszalec , mówie mu o tym ale on czasami patrzy na mnie jak na jakiegos zboczucha. Dodam że mąz ma 45 lat ja 36.

Gość Adam 47 lat
Belnea a może twój facet ma jakąś pinde na boku? Dlatego niepotrzebuje urozmaicenia? Czy to możliwe?

Wiesz co ?/ Myśle że nie ma żadnej pindy. On bardzo dużo czasu spędza w domu ze mną nie ma czasu aby kogoś mieć. Ale dla chcącego nic trudnego > Więc kto wie

Ile ja bym oddała aby nas sex nie kończył sie tylko w sypialni. Poszalałabym i w samochodzie i w warsztacie i na tarasie mówie mu o tym, to on wtedy milczy i tak dziwnie sie na mnie patrzy - tak jakbym go zawstydzała tym co mówie. Nieraz ubrałabym dla niego jakieś sexy bielizne ale to juz niemożliwe. Jego zachowoanie spowodowała że zaczynam więdnąć, że przyzwyczaiłam sie do tego sexu jaki jest. Przestałam marzyć, przestałam mówić czego pragne bo rozmowy i tak nic nie dawały.Przykre ale niestety takie jest zycie

Gość Adam 47 lat
Belnea to może Ty coś zmień w pożyciu bez uprzedzenia i zobacz jak zareaguje. Może on chce zmian ale nie potrafi tego ubrać w słowa.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
tak w skrócie piszac Adam ma racje ! wiec na prózno go ganicie nawet jesli to prowo - zona musi na potrzeby meza reagowac i nie ma sie co obrazać

Gość Adam 47 lat
matacz...,.,.,.,.,. właśnie faceci wiedzą o co chodzi że meżczyzna samą miłością nie przeżyje potrzebuje też trochę "mięsa"

Gość mardżolenka
albo zrobić jak żona matacza podesłać młodą dupe i mieć święty spokój :P

Gość mardżolenka
Adaś nie przypisuj tylko posiadaczom jąder takich potrzeb bo to świadczy o tym jak mało znasz kobiety:P

Prawdę mówiąc - zamiast oglądać się za utraconą młodością żony - spójrz w lustro i postaraj się dostrzec, że każdy wiek ma swoje niezaprzeczalne zalety. Żona zna Twój orgazm tak dobrze, jak żadna inna :p

Gość gwoli wyjasnienia...
to sie stary wysilil i napisal elaborat, ja pierdo...le

Gość tyr hyrtgdh
rhdgdh

Gość Wellman
Gupie baby nigdy nie zrozumieją mężczyzn. Facet chce posuwać towar dopóki jeszcze mu staje.