Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

problemik11

blizna?? szybka pomoc !

Polecane posty

czy mogla powstac blizna albo jakies oparzenie jezeli na poczatku smarowalam opryszczke jakas mascia (specialna na opryszczke) ale tak dziwnie bo tak jakby sklejała mi skóra.... pare razy tak posmarowane bylo dane miejsce na twarzy i pozniej zmyte (2 dni pozniej) ale tak jakby została jakas tam warstwa tej masci i nie dalo sie jej sciagnac (sama skóra schodzila ale w 1 miejscu takie kóleczko i tak jakby sie przylepilo do skory (dodam ze jeszcze pozniej woda po goleniu to obmylam bo podobno tez jest to dobre na wysuszenie) i na 2 dzien jakas dziwna blizna? albo cos w tym rodzaju :( mozliwe to jest czy to raczej zwykle podrażnienie skory i zejdzie jutro albo za pare dni? chociaz dziwnie to wyglada :(

jak sprawdzam ta rane to sa takie jakby fałdy (raczej nie babelki jak po oparzeniu bo jak nadmucham policzki, czyli jak przytrzymam powietrze to normalnie plaska skora wtedy jest) i ciekaw jestem... mam nadzieje ze to tylko tak na pare dni i zejdzie ta brzydka skora i pojawi sie nowa normlana :(

Zejdzie prędzej czy później, jak się zrywa strupa po zimnie to też często trzeba czekać dłużej aż zniknie.