Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lepiej nie

Przyjaciółka

Polecane posty

Gość Lepiej nie

Wiem że te tematy już były ale otóż ja mam troche inną wersje..Mam przyjaciółkę do której chyba coś poczułem chodziłem z nią do klasy w średniej szkole.. Lubilismy sie wygłupiać i wogle..Jak się rozstałem ze swoją dziewczyną po bardzo długim czasie zaczelismy się spotykać w weekendy ale nie sami..oczywiscie przyjezdzaja jej koleżanki. Razem tanczymy rozumiemy się znakomicie..Jakis czas temu w esie spytałem jej się czy wyobraża sobie mnie jako chłopaka..ona odpisała że jak mnie pierwszy raz zobaczyła w 1 klasie to ją pociągałem i wogle ale mi tego nie powiedziała..Pisala mi że nie czuje chemii teraz tylko uważa mnie za przyjaciela którego nie chce stracic..ale ogólnie dotyka mnie przytula się dała nawet buziaka w usta ale nie z języczkiem hehe..więc co mam zrobic?? pewnie odpuscic nie??? tylko to troche trudne bo jestem o nią zazdrosny jeżeli ktoś ją podrywa i wogle ona wie już po mojej minie ze jestem zazdrosny ale podchodzi i pyta co jest a ja odpowiadam że nic..Wyznawać jej że coś do niej czuje chyba nie najlepszy pomysł..? Proszę o wasze opinie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować