Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna82

dlaczego go kocham

Polecane posty

Gość naiwna82

Witam.nie wiem,czy powinnam pisac o tym,ale jak nie wyrzuce tego z siebie to mnie rozwali od srodka,albo wyladuje sie na Bogu winnej istocie :) najlepsze jest to, ze podswiadomie to ja znam odpowiedz na moj dylemat,ale no wlasnie ale...piec lat temu poznalam kolesia,ktory wywrocil moje zycie do gory nogami,zreszta dalej to robi.po pewnym czasie zaszlam w ciaze..w trakcie wszystko zaczelo sie zmieniac,a najlepsze ze on z faktu ze bedziemy miec dziecko razem,bardzo sie ucieszyl..tylko ucieszyl,bo jak mala miala 13 miesiacy zostawil nas.3 miechy po tym fakcie okazalo sie ,ze jest zareczony z inna.nie wspomnialam tez o tym ze przez cala ciaze,znajdowalam jakies wiadomosci na gg,nk itd to zawsze jak sie go pytalam co to jest to mi odpowiadal,ze to tylko na zarty,a ja mam uroje i jestem szpacicielka bo zagladam do jego komputera.w trakcie ciazy zostawilam go dwa razy bo nie moglam juz zniesc tego,ale co z tego,jak on zawsze po jakims czasie wracal i pieprzyl ze zyc beze mnie nie moze,a ja walnieta mu za kazdym razem wierzylam i oszukiwalam sama siebie ze wkoncu sie zmieni :/ po fakcie jak nas zostawil to przypomnial sobie o mnie po roku czasu,bedac w zwiazku z ta swoja kolejna narzeczona.zaczal mi gadac na nia rzeczy ze jest taka i taka i ze chce sie wrocic do mnie,bo nie chce zyc juz z dala od dziecka.i co zrobilam znowu mu uwierzylam w te jego klamstwa. w miedzyczasie powiedzial mi ze nie chce sie spieszyc,zebysmy znowu nie zaczeli skakac sobie do gardel i nie wprowadzi sie narazie. najlepsze jest to ze mamy wspolnych znajomych i doszlo do mnie,ze w tym okresie uzywal sobie z dziewczyna, z ktora sie juz spotykal wczesniej jak ja bylam w ciazy.po tym zdarzeniu powiedzialam mu zeby spierdzielal to znaczy uzylam twardszych slow.myslalam ze mam juz spokoj,ale sie mylilam.3 dni temu znowu przyszedl z mina zbitego psa i propozycja wrocenia sie do siebie,powiedzial ze chce zebym zaczela mu ufac i wykasowal swoje konta na roznych portalach,i oczywiscie mu uwierzylam,ze sie zmienil.do momentu jak zostawil swoj stary tel u mnie.wiem jestem bezczelna i zajrzalam do srodka i to co przeczytalam wbilo mnie w ziemie.w tym samym czasie "spotykal"sie z 6 dziewczynami :/ jego odpowiedz na to byla taka ze zostawil ten tel specjalnie,zeby zobaczyc czy mu zagladne...dlaczego ja go dalej kocham???? dlaczego...prosze nie oszczedzajcie mnie,moze wkoncu sie ogarne :/

Gość przygotuj sie
brak mi slow, mniej troche godnosci i szacunku do samej siebie dziewczyno

Gość zostaw gnoja On się nie zmieni
na pewno nie

to jest drań i dziwkarz po co mu wybaczasz głupia jesteś!!!! tyle miał szans a nadal leci w ramiona innej jak tamta go kopnie w dupe to wraca do ciebie bo wie ze jesteś tak jakby ostoją... on zawsze będzie robił skok w bok ale za każdym razem wie ze moze do ciebie wrócić!!!!! masakra i to raczej nie jest z jego strony miłość .. lepiej zajmij się dzieckiem i swoim zyciem bo tak to tylko bedziesz cierpiec!

Gość bellaaa
OTWÓRZCIE OCZY DZIEWCZYNY ;)

Gość naiwna82
dzieki za te slowa,ja szczerze moge pogadac tylko ze siostra,ale ona zeby mnie nie zranic nie powie mi wszystkiego :/ potrzebuje "dostac" w pysk zeby doszlo do mnie to wszystko.jeszcze raz dzieki

mi si wydaje ze od zycia już nie raz dostałas w twarz jednak jestes zaślepiona .. a ile masz lat? i on?

Gość bellaaa
TEN W SRODKU JAKI MA boki usmiech...normalnie chyba zlizała bym z niego wszystko ;) :) no sliczny :)

Gość naiwna82
@kamacha jestesmy w tym samym wieku,rocznik 82.i tak nie raz dostalam :/

a twoje dziecko? nie trac i nie marnuj wiecej czasu na tego paszteta!!!!!! są porządniejsi na tym swiecie

Gość naiwna82
@kamacha - wiem ze sa tylko juz ponad dwa lata a ja nie potrafie sie zakochac :/ i wydaje mi sie ze nie ma juz porzadnych facetow,ze wszyscy zdradzaja...

Gość naiwna82
@aseksualny impotent-zeby to bylo takie proste..

bo nie spróbowałaś czegoś innego .. kogoś innego.. a sama pomyśl jak on z tyle kasek zalicza to jakimś swiństwem cie zarazi blee ja na twoim miejscu to bym miała do niego wstret..;/;/

Gość naiwna82
@kamacha wiem ze masz racje...tylko tak jak napisalam wczesniej,zeby to bylo takie proste,a moze znajda gumke do mazania uczuc ;)albo korektor albo lepiej wybielacz :)

naiwna82 słuchaj masz 29 lat a myślisz jak jakaś nastolatka masakra!!!! po tylu krzywdach i upokorzeniach dalej kochac? ? ? sama powinnas go sobie obrzydzic to moze by poskutkowało .... po zdradzie to nawet kijem bym sie takiego nie tkneła!!!

Gość naiwna82
@kamacha jestem jestem...tak sie zamyslilam...bardzo mi pomoglas/es :))

Gość naiwna82
@kamacha mialo byc pomoglas :)) sorki

oby to miał tylko jakieś skutki napisz kiedyś co i jak to sie wszystko potoczyło ... ja będe zaglądac co jakis czas na ten temat pozdrawiam i powodzenia

Gość naiwna82
udalo mi sie wyrzucic go na zawsze :) znowu chcial sie wrocic bo potrzebowal spedzic swieta z kims,bo kumple mu wyjechali do swoich rodzin :/ probowal wcisnac mi ta sama bajke co zwykle,ze chce byc z nami itp itd a w miedzyczasie na badoo.com 'rzniecia' szukal....zalosny,ale ja bylam GLUPIA !!! 'A mistake is only a mistake if you don't learn anything from it. Once you learned something from it, it becomes a lesson. '