Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakujaca.

Brakuje mi GImnazjum

Polecane posty

Gość brakujaca.

Przywiązałam się od nauczycieli z gimnazjum i do klasy bo od podstawówki z większością osób chodziłam a teraz w Liceum same nudne nauczycielki takie stare menopauzy co na emeryture juz powinny isc a w klasie czuje sie normalnie, swobodnie ale po 9 latach z tamtymi osobami z tymi czuje sie jak bym byla przelotem w jakiejs obcej klasie :O

Gość brakujaca.
Na nauczycieli z gimnazjum nieraz narzekałam to prawda, na osoby z klasy tez psy wieszałam a dopiero teraz doceniłam.

Gość Nie dziwie się
Jeśli chodziłaś z tymi samymi osobami od podstawówki to nie dziwie ze sie przyzwyczaiłaś, zżyłaś bo to z nimi przez prawie dakede codziennie sie widziałaś w różnych sytuacjach życiowych. A nauczycieli jak ma się dobrych to też nie łatwo zmienić na innych

Gość tak samo sie czulam w LO
Trzeba przeczekac, przecierpiec. Niedlugo studia :D Jak dobrze wybierzesz to beda najpiekniejsze lata Twojego zycia. Warto na ni czekac :D

Odcięcie sie od gimnazjum było najlepszym dniem mojego życia. Nigdy bym nie chciała tam wrócić. Liceum jest fajne. Nauczyciele na początku wydają się być sztywni :)

zawsze tak jest jak sie konczy jakis etap zycia i zaczyna nowy. na początku jest ten sentyment do tego co minelo. ale wkrótce wciągniesz sie wnowe zycie i potem bedziesz wspominac gim tak jak teraz wspominasz przedszkole :)

Gość tak samo sie czulam w LO
Ja do gimnazjum nie chodzilam. Ale nie zgadzam sie, ze "zawsze tak jest jak sie konczy jakis etap zycia i zaczyna nowy. na początku jest ten sentyment do tego co minelo". Nie moglam sie doczekac konca LO. Wymazalam je z pamieci. Do dzis nie lubie chodzic, czy przejezdzac w okolicach. Czekalam na nowy etap zycia z wytesknieniem, jaki by on nie byl ;) Zreszta to samo z przedszkolem. Na szczescie tam chodzilam niecaly miesiac :P Nie zawsze tak jest, ze jakis etap zycia zawsze wspominamy z sentymentem. Czasem wolimy wcale nie wspominac :D

Gość Śmieszny płacz
byłych gimgówien :D

Gość ja nie cierpiałam gimnazjum
i tych nauczycieli, takie chuje co tylko łapówy ciągnęły od bogatych rodziców i w ten sposób ich dzieci miały najlepsze oceny a reszta była traktowana jak gówno, mimo że dobrze się uczyli to zawsze nauczyciele szukali pretekstu żeby udupić biedotę :o W liceum było ok, nauczyciele spoko ale za to klasa debili,trzeba było udawać takiego samego idiotę, żeby być lubianym :o Na studiach już było super, akurat studiowałam w grupie gdzie były starsze ode mnie osoby i naprawdę można było pożartować i porozmawiać na poważne tematy bo w gimnazjum i liceum mają jeszcze sieczkę w głowie.