Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staniiik

rozmiar

Polecane posty

Gość staniiik

witam moim problemem jest dobopowiedniego stanika. kalkuratory zle dopasowuja. moze Wy mi mozecie pomoc moje wymiary pod biustem mierzone ciasno : 74/75 cm biust mierzony to 98 cm . prosze o pomoc :)

A skąd Ty to 70D wzięłaś? ;) 70H z firm polskich (oprócz Ewy Michalak, u niej rozmiar wyliczasz kalkulatorem na stronie sklepu), 32(70)F z marek brytyjskich wychodzi na start.

Best_Bra - Bo przecież 98 to sporo w biuście, a d to największa miseczka :P:P autorko słuchaj się Best_Bra i szukaj tych rozmiarów, które podała. :)

no bo wiecie D jak dynia :D ale przecież jedyny słuszny rozmiar to miseczka B :D heh , dalej się czasem zapytam w normalnych bieliźniakach jakie mają rozmiary .. to paniusie odpowiadają najwieksze to do miseczki D czasem się E trafi, ja sie mam ochotę spytać jakie D kurwa ??i czy wiedzą że w UK sa nawet obwody 50-55 , tak nie jednej by szczelał przepięknie obwód ze stanika jak proca :D może jakby tak porządnie dostała tpo by jej rozum do głowy powrócił...o ile go ma ech....:D 70D jest raczej małe skąd ten idiotyczny pomysł

Gość mis polarny w tropikach
dodam po czasie ,że nie raz chętnie bądź z sadystyczną przyjemnością jak widzę takie podjeżdżające zapięcie od stanika to bym tak postrzelała , ohydnie to wygląda ;) i te cycki w tym staniku takie oklapnięte o fuj ;)

Gość nie trozumiem skwaszonej miny
ale nie ma to jak były i zapięcia na szyi i to przy średniej wielkości biustach

Gość patrycja masz racje
szukaj 65 -70 obwodów od tego bym zaczeła

Gość do usunięcia wariataka
zostałaś zgłoszona debilko :P łazisz po całym kafe popierdolona gówniaro i wciskasz swoje popierdolone teksty na wszystkich możliwych tematach, kurde nie od wczoraj tak jest a chyba od paru lat podszywasz sie i cały czas jedno i to samo :( marnujesz życie na kafe trolu :P przestań łazic i rozwalać wszystkie topiki po kolei

Gość ten użytkownik już przegina
na prawde jedno i to samo od kilku dni , tak cię boli ,że inne kobiety chcą wyglądać dobrze i ,że istnieje takie forum jak balkonetka.pl (bo się podszywasz pod kogoś tępa durna pojebana żałosna idiotko), widać ,że cię bolą słowa dziewczyn o dbaniu o własny biust,chociaż o to byś zadbała bo o dbanie o mózg jest już za późno , widać ,że ci gnije na kafe

Gość kogoś boli niedopasowanie
śmiecisz ale nie rozwalisz tych tematów zobaczysz , po prostu z czasem moderatorzy usuną , widać ,że się nudzisz conajmniej od soboty i usiłujesz pierdolona trolico zwrócić na siebie uwagę chyba temat zabolał ciebie kretynko i przeżyć tego nie możesz:P widać ,że się nie uczysz ani nie pracujesz i twoje życie jest bez sensu.

Gość tak jest to nie straszenie
nie jest to niczyją sprawą ,że cię na coś nie stać ,że jesteś sfrustrowaną zazdrośnica i się chcesz powyżywać , wróci wszystko do ciebie nawet słowo pisane zobaczysz a jak się ockniesz to będzie za późno ba kafeteria wciągnęła cię jak czarna dziura na lata i przegrałaś życie ale to twoje nie moje zmartwienie , moderatorzy niech no tylko wrócą z urlopów

Gość domniemana pomarańcza
widać kogoś boli przez tego podszywa zablokowali mojego nicka

Gość zawsze są amatorzy rozmiarów
wiem ,że podbijam ale mam pytanie takie :( czy sa jakieś fajne fora stanikowe , na balkonetce panuje czasem bardzo niesympatyczna atmosfera i bałabym się tam czegos kupować :( znacie może jakieś podobne