Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzeznik1990

wrzesień - za darmo

Polecane posty

Gość rzeznik1990

Hej widzieliscie już tę reklamę "od wrzesnia dajemy za darmo" ?? Ja widzialem ja jakos niedaawno, ale niewiele z niej zrozumialem... mialby ktos jakies wiecej info??

Gość pysia11
Hej, teraz jest znowy ten plakat na mieście, z tym, że jest cała laska na plakacie i są informacje.. to Jest Multumedia Polska i z tego co się zdaję, mają jakaś godną prmocje internetu...

Gość InfoBoy211
Cześć. Jestem informatykiem z Wwy i akurat znam dokładnie tę kampanię... To jest Multimedia Polska, a reklamuję Tym razem darmowy Internet. Cały myk jest dobrze pomyślany, na początku wykupujemy taryfę płatną,(20Mbit/s - 59zł/ - a już po okresie 18mcy, dostajemy dożywotni internet 1Mbit/s zupelnie za darmo.... Mają też świetne promocje Telefonem albo Telewizją kablową... Wszystko do wglądu na ich stronce!

Gość pysia11
dzieki infoboay za info, a możesz napisać cos o jakośći technicznej internetu Multimedia??

Gość InfoBoy211
Mój znajomy korzysta z tej oferty już od jakoegoś czasu i mówi, że jest rewelacyjnie, żadnych usterek, żadnych lagów na sieci... póki co mają jeszcze mało użytkowników, al słyszac różne opinie wydaje się ze to dośc konkurencyjna oferta... może skorzystasz??

Gość rzeznik1990
Ok wydaję mi się infoBoy, że mnie przekonales.. dzięki bardzo!