Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyyuyuyui

Pytanie do mężczyzn, proszę o radę, tylko szczerą

Polecane posty

Gość uyyuyuyui
podnoszę :)

Gość uyyuyuyui
Chyba nie warto takiego usidlać, bo na siłę się nie zmieni... Chyba, że go trochę postraszę za jakiś czas, że mi się okres spóźnia, dziecinne, ale co! nie powiem, że w ciąży jestem, tylko, że mi się spóźnia, tak się może przecież zdarzyć...w sumie nie doszedł, ale kochaliśmy się bez prezerwatywy

Gość alinaaa90233435436754654675475
juz go nie usidlisz jak sie z nim puscilas;/ boze co za kur**two ;/

autorko Ty widzisz co piszesz;/ jak mu tak powiesz ze Ci sie okres spoznia to spier***li szybciej niz zdazysz te zdanie dokonczyc;/ co laski sa tepe ;/

Gość uyyuyuyui
Sama się nie puszczałam, tylko z nim :))) I nie czuję się gorsza od niego, bo niby czemu, bo jestem kobietą? brednie!

tyle tylko ze Ty jestes naiwna bo on Cie wykorzystuje ;) teksty : moge wpasc ? hahaha na herbatke tlyko chcial wpasc wgl nie mial na mysli ruchania ;d

Gość uyyuyuyui
ale ja to robię świadomie, nikt mnie nie zmusza. A jeśli chodzi o ścis lość, peirwsze taz odmowiłam, a powiedziałam, że może się odezwać i jutro wpaść, to miał moje pozowlenie, po drugim razie jak przyszedł, powiedziałam, ze może się odezwać. Więc sama jestem sobie winna, bo oboje poszliśmy na taki układ i OBOJE ROWNIEZ jesli chodzi o scislosc sie kurwimy, niestety ;/ a to, ze ja dobralam sobie to do glowy, to moj problem;/ bo jemu to lata.

wiec sama mu przytaknelas na seks bez zobowiazan a teraz chcesz zmienic zasady, jakby mu zalezalo to bys to widziala ale probowac zawsze mozesz go jak to nazwalas" rozkochac" napewno zero seksu itp, i zobaczysz co on na to tylko ja bym nie pytala wprost czy cos z tego bedzie i takie tam bla bla moze uciec.

Gość uyyuyuyui
Nie nie będę pyta la, z prostego powodu, że znamy sie nie od dziś i w sumie wątpie, ze coś z tego będzie ;/ a peirwszy raz się z nim całowałam pewnie z jakieś 3 lata temu, później ja byłam w 2 letnim związku, a rok temu on coś do mnie pisał, zapraszał mnie, ale ja myślałam, ze to zarty, albo podetekst, więc odmawiałam. A to jest tym imprezowicza, i pewnie ruchacza, więc chyba muszę się po prostu z tym pogodzić, że nie będziemy razem... A jak następnym razem bedzie coś chciał powiem MNIE TAKI UKŁAD NIE ODPOWIADA, będzie cciał zrobi coś w tym kierunku, nie to znajdzie inną która pójdzie na ten układ. Bo mnei do czasu odpowiadał, ale teraz stwierdzam, ze to paranoja...

no tak mu napisz i koniec i zobaczysz co zrobi to bd wiedziala czy dla niego to byl tylko seks.

Gość uyyuyuyui
Dokładnie, bedzie mu zależało, postara się, nie to nie. Z nikim na siłe być nie można. Tylkoe pewnie ironiu losu, teraz się już nie odezwie... A ja swiadomie godziłam się na taki układ, bo pociąga mnie też jestem sama, bardzo dlugo z nikim nie spałam to hormonuy niesttey zrobiły swoje. Ale już nie!!

Gość uyyuyuyui
up

Gość uyyuyuyui
Ale znając kolej losów, ja będę chciała pokazać, nie nie, ale nie będę miała okazji, bo on się nie odezwie i będzie miał satysfakcję...chociaż tu o rywalizacji też mówić nie można, bo przecież oboje na to poszliśmy...

Gość uyyuyuyui
Podnoszę ;)

Gość uyyuyuyui
up