Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-Nikolunii

przez miesiąc nie przybrała na wadze,dlaczego???

Polecane posty

Gość Laloonia
No a moze po prostu taka jego uroda. Jeden rosnie szybko, inny wolno. Czesto jest tak, ze jest w klasie taki, co ma 170 cm wzrostu, a obok niego taki, co ma 130. I wcale to nie znaczy, ze bedzie juz zawsze taki maly - moze tamtego wyzszego jeszcze przeskoczyc. Takie turbotuczenie nie jest dobre

Gość mama-Nikolunii
Witam,nie zaglądałam bo mialam małą awarie z netem ale juz jest ok:) Dzieki za wszystkie porady i doświadczenia!! Zawsze a to ktoras mama wie,a to kolezanka i tak się można coś od Was dowiedzieć!! Kasza spoko:) byłam tylko zdziwiona,że to za wczesnie,ale widze,że wiekszość jest tego zdania,no i nie wiem. W zasadzie to najpierw dalam troszke ziemniaka,pózniej troszke marchewki,nie tak,że wszystko naraz,a przecier jarzynowy daje od jakiegos czasu.No i tj pisalam wcześniej ,że ścieram jej jabłuszko a jak nie mam jabluszka to kupuje przy zakupach deserek "jabluszka ze slodka marchewka" ale to naprawde rzadko,wole jabłuszko. Nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale narazie nie robilam tej zupki,bo tych wypowiedziach waszych.. Kupilam wczoraj kaszke mleczno ryżową z bananani i dałam jej po kąpieli troszke,bardzo jej posmakowało,potem oczywiście był cyc jeszcze:) Ta kaszke to juz chyba moge prawda?? Już nic nie jestem pewna..:)

Gość mama-Nikolunii
kurde wysłałam swoja wypowiedz a jej nie widać..:/ :/

Gość mama-Nikolunii
Ajjj jest,cos mi ten komputerek wariuje :D:D

Gość mama-Nikolunii
bylam na badaniach,ale jednego dnia sie spóznilam jakies 10 min i nic z tego,no ale trudno takie dziecko co nie wie,co sie dzieje zmusić do nasikania!!..:) Poszlam na drugi dzień,obudzilam ją nad ranem,zrobiła siku,lece tam po 8 zeby zdążyć,wchodze,a te damy mówią,że nie pobiora jej krwi,żebym jutro przyszła,jak mówie Jak jutro?? czy mysla,że to tak latwo z takim dzieckiem latacw ta i spowrotem,a one,że sie boja pobrac krew rozumiecie?? i że jutro bedzie pani ktora pobierze jej krew!! masakra tak sie wku***lam, siedzą w 5 tam,kawke sobie piją,damy,w zabiegowym,a dziecku krwi nie pobiorą!! Widac kwalifikacje mają super!! Albo niech wywiesza kartkę,że dzieciom krew można pobrac w danym dniu jak paniusie sie boja i nie umieja masakra,chyba zmieniam przychodnie..