Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepol

dlaczego Niemcy

Polecane posty

Gość niepol

tak nie lubia polakow? mieszkam w niemczech od 5 lat i ludzie wierzcie mi nie moge znalezc pracy bo albo nie nazywam sie Hansmann albo nie mam blad wlosow i niebieskich oczu albo poprostu jestem polka z rodu. to nowa metoda niemcow aby polakom nie dac pracy i dlaczego przecierz jestesmy bardzo pracowici... ale sie wkorwilam bo napisalam podanie do firmy i dowiedzialam sie ze mnie nie wezma na pytanie dlaczego nie, jaki powod oczywiscie juz znalezli kogos innego a trzy dni puzniej dowiedzialam sie od znajomej ze ta prace dostala niemka i w dodatku bez szkoly i co powiecie na to?? nie wiem co mam robic na zapomodze to tylko aby aby ale co mam zrobic tyle podan napisanych i nic.

Gość 5756489469
BO POLACY TO PSY, KURRWY I ZŁODZIEJE :D 🖐️

Gość hr.TRoLL VON teni - SUWKA
łożeń się z niemcolem

dokładnie j/w

Gość niepol
no wiem ze niektorzy tu robja sobje jaja ale ja naprawde mam problem bo jestem po dobrej szkole i wlasciwie nic mi nie brakuje poza praca a tu nic, nie wiem jak mam pisac podania juz i coraz sie bardziej boje ze nigdy nie bede pracowac tutaj. jestem lozeniona ale nie z niemcen wiec o nowym lozenku nie ma mowy. a moze jest tu ktos ktoby cos poradzil albo ma takie same doswiadczenia.

Gość 5756489469
to nie są jaja tylko prawda za takich was mają psy 🖐️

Gość wielka niewiaDoma
a dziwisz się, nie kcom aby inni zabierali pracę rodakom.

kobieto przeciez to normalne ,ze najpierw swojego zatrudnią ,nie pozostaje ci nic innego jak szukac do skutku i nic pozatym

Gość beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zgadzam sie i nie dziwie sie ale to niech zamkna mordy i nie robia takiego szumu ze polacy w niemczech to zeruja na ich socjalnym bo to nie prawda sa tacy polacy i tacy a ja szukam i bede szukac moze w koncu ktos mnie wezmie a dzisiaj to zycze polakom tak duzo szczescia zeby im tak wpierdolili oczywiscie na boisku kocham was polacy no i cala polske

Gość niepol
no nie wszyscy polacy sa zlodziejami a ty skurwielu nie ublizaj rodakom

A ja uważam że to Polacy nie lubią Niemców. Nigdy nie zdarzyło mi się żeby ktoś w Niemczech mnie gorzej potraktował bo jestem Polką.

Gość niepol
do lessi mnie tesz nie traktuja ze wzgledu na pochodzenie ale daja do zrozumienia a pozatym o czym tu gadac a ze polacy ich nie lubja to chyba normalne sa podli i rasisci najpierw byl hitler a teraz Arbeitsagentur reszte mozesz sobje dopowiedziec

Gość niepol
no i co wszyscy zamilkli i temat sie zamknal

moze dlatego ze sami najpierw jedziecie po Niemcach a potem idziesz do nich i "daj mi" chcoiaz osobiscie nie zauwazylam takiego zjawiska......

Pracowałam w Niemczech niejednokrotnie. I nikt mnie gorzej nie traktował. Wręcz przeciwnie - zawsze się zachwycali że świetnie mówię po niemiecku.

Gość niepol
o ach nie a i pewnie w dupce ci tesz wchodzili no i oczywiscie jaka ty piekna, jedrna i powabna, lodka idiotka bla bla bla mozesz pogada znam te piosenki bez obraty ale co innego pracowac na jakich czas a co innego tu mieszkac nie masz pojecia i tyle i nie wkurwjaj mnie

Gość nie dziwie sie wcale
bo skoro po polsku nie potrafisz sie poprawnie wypowiedziec, to co dopiero po niemiecku!

Jeśli Twój niemiecki jest na takim samym poziomie jak polski to się nie dziw że nie możesz znależć pracy. Widzę że wisz lepiej ode mnie ile lat tam mieszkałam, pracowałam i co robiłam. Żenada...

Gość jiojoij
blad, puzniej, przecierz, ja pierdole dlaczego taki plebs wyjezdza za granice

Gość niepol
no jasne ani be ani me ani kukuryku a ty to pewnie taka kultywowany na wszystkim sie znasz no to pal gume bo i tak i tak smierdzisz tu znam takich polaczkow jak ty co tu w niemczech za grosze rodakow sprzedali

Gość zapalenie ucha to nie
ja im się nie dziwię polacy to potwory i oni to widocznie też wiedzą

Gość zapalenie ucha to nie
To szwaby i kacapy atakowali Polskę naszą ukochaną! haha ukarac?

co to miało znaczyć że jestem "taka kultywowany"? Znam/znałam się na tym co robię/robiłam. A w jaki sposób miałabym tych innych Polaków sprzedać, oświeć mnie?Abstrahując od tego że żaden Polak ze mną nie pracował. Dopiero po jakimś czasie, na moją prośbę zatrudnili jednego...

heh, oczywiście miało być a b s t r a h u j ą c - ach ta wszędobylkska cenzura :)

Gość kurna
ha ha sprzedawaj lody na patyku

Gość kurna
lessi to byl taki pies w telewizorze ha ha ha a lepjej sprzedawaj jedzenie zwierzakom

Gość fdsesi
a mnie nienawisci do Niemcow nauczyły podreczniki do Historii .. Nie ich atak na Polske , ale obozy zagłady itd ..