Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ohlala

On nie chce seksu...

Polecane posty

Może to dziwnie zabrzmi, ale spotykam się z pewnym facetem od kilku miesięcy, super się wszystko układa, poza sferą łóżkową....Podobam mu się, pociągam go, on mnie też, tylko on nie chce uprawiać ze mną seksu. Prawiczkiem nie jest, i to od bardzo dawna, podniecam go, nie ma problemów z erekcją, ani niczym, a mimo to on nie chce. I nie chce o tym rozmawiać, mówi, że niedługo, tylko to już długo trwa. Myślicie, że to może mieć związek z tym, że jest on otyły, wie, że lubię seks i nie chce mnie zawieść? Bo o co innego może chodzić? Ratuuuunku

Gość 435345
no jak jest otyły to wiadomo ze 1 pozycja będzie czyli on leży ty fikasz ..do tego szybko się spoci ...no i tak to będzie wyglądać.

Gość forume
spoko moj tez nie chcial, oj naczekasz sie..l

Gość 435345
ja niemoge jak to jest że facet może nie chceć ? ..ja sie doczekac niemoge jak ze swoja mam sie seksić ,a oni czekaja ...bez jaj sa czy jak ?

Gość forume
A co ja amm powiedziec istne pieklo, myslalam, ze ma na boku jakas, ale nie, bo wtedy przeciez chociaz raz by sie zdarzylo, powody sa rozne, a czesto psychiczne w wypadku Mojego faceta tak bylo. Radze porozmawiac.

Tylko on nie chce o tym rozmawiać, uważa, że przesadzam i że nie ma w ogóle problemu....Nie jestem jakąś nimfomanką, ale chciałabym jednak tego, tej bliskości itd. ;/ Poza tym korzystał z usług prostytutek wiele razy. Nie wiem czy to nie ma związku właśnie z otyłością, bo jednak prostytutce zapłacisz to możesz leżeć plackiem, a ona skacze. Nigdy nie spotkałam się z czymś takim

Gość sprawa jest jasna
jesli nie jest prawiczkiem i wiele razy byl na dziwkach to zapewne cos zlapal i jeszcze sie z tego leczy, a nie chce cie zarazic i przede wszytskim nie chce zebys sie dowiedzila, wiec czeka az wszytsko sie wyleczy i dopiero..

Gość 435345
skoro chodził na dziwki to ,a do Ciebie coś czuje to myślę że to siedzi mu jakoś na psychice i seks z tobą może jakoś podświadomie utożsamić z dziwkami dlatego czeka...długo jesteście razem ?

Gość sprawa jest jasna
prezerwatywy nie zaslonia jakis zmian chorobowych albo nie zatuszuja zielonkawej wydzieliny z penisa czy brzydkiego zapachu. autorko a pozwalacie sobie na pieszczoty?

Gość 435345
już nie pierdolcie z tymi chorobami ..jak chodził do przyzwoitego lokalu to choroby nie złapał raczej ..żaden przyzwoity lokal nie może sobie pozwolić na dziwki z chorobami

Gość sprawa jest jasna
hehe wiesz co "lokal z DZIWKAMI" i "przyzwoity" jakos smiesza mnie uzyte w jednym zdaniu :P

Gość taka draka nijaka
Ma malego penisa zapewne. A skad wiesz ze nie ma problemu z erekcja?

Owszem, seks oralny to jedyny jak do tej pory. Z jego penisem wszystko jest ok. Choroby odpadają. 435345- tak uważasz? Może masz rację, sama już nie wiem

Gość sprawa jest jasna
jelsi byl seks oralny to faktycznie choroby odpadaja :) albo facet chce powaznie do tego pojdesc i woli "odczekac", albo ma jakas blokade..no ale jelsi seks oralny ok, nagosc ok.. to czemu nie seks klasyczny? w sumie mozesz go makrecic oralnym do granic i nie konczyc.. mze sam zainicjuje taki napalony seks?

To nie jest facet, który czeka...Sam inicjuje wszystko, nagość go krępuje, to widać, nigdy nie zdejmuje koszulki. Pewnie ma blokade związaną z tuszą. Wątpie czy to zadziała, bo napalony to on jest zawsze i to strasznie! Ale warto spróbować ;-)

Gość a ja się dziwię
Kręci Cię mimo, że jest otyły? Nie przeszkadza Ci, że korzystał z usług prostytutek ? Co za facet w ogóle się do tego przyznaje?

Hah, no niestety nie kąpałam się z nim, więc sądzę, że kąpie się jednak nago. Po ciemku sądziłam, że preferują chyba tylko niektóre kobiety, zobaczymy czy podziała. Bo już autentycznie nie mam pomysłow co z nim zrobić, żeby chciał

Owszem, kręci mnie. Wygląd to nie wszystko, on jest tego idealnym przykładem. Ma bardzo ładną twarz, nie jest jakiś super gruby, tylko taki jakby większy i mocno ubity (nie patrząc na brzuch), a ja go znałam, zanim się roztył. Więc jakby to nie ma nic do rzeczy. On się do tego nie przyznał, przecież to oczywiste, ale ja o tym wiem. Nie mam nic przeciwko temu co robił wcześniej, jego sprawa.