Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LittleMee

Prezent dla 3latka

Polecane posty

Poradźcie co kupić. To prezent na urodziny dla chłopca. Uwielbia samochody, więc myślałam o jakimś. Problem w tym, że musi to być jakieś większe auto i bardzo wytrzymałe, tak, żeby nie rozpadło się po pierwszym zetknięciu z podłogą. Samochody z Wadera odpadają, na już 2.

Zygzaka już ma i całą resztę też, tylko takie małe. Na prezent mogę wydać do 120zł.

Moze nie auto jak juz ma ich dużo? Jak masz miejsce to fajny jest namiot i tunel z ikea (coś okolo 80 zl ci za to wyjdzie) mozna dokupic do tego jeszcze jeden namiot np i zrobic kryjówke, bazę... moi sie wtym super bawią w dom. Latwo sie sklada jak juz jest niepotrzebne i nie zajmuje za duzo miejsca. Mozna tez do ogrodu wynieść albo na balkon w lecie.

Gość Symka761
3 latka to świetny wiek na intensywne rozwijanie logicznego myślenia u dzieci. Gdy mój synek miał tyle lat zachęcałam go do gier edukacyjnych, w sumie to nie trzeba było jakoś specjalnie go zachęcać, bo Mały chętnie sam w nie grał, wynika to z tego, że takie gry są kolorowe, pełne humoru, no i co ważne, dzieci nie zdają sobie sprawy z tego, że one uczą - dla nich jest to zabawa :) I bardzo dobrze. Mogę Wam nawet polecić fajny sklep, gdzie można kupić wiele takich gier za naprawdę małe pieniądze. Zobaczcie zresztą sami: http://szkolnis.pl/gry_edukacyjne