Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalalallalaaluaauuau

Jak się nazywa ta piosenka?

Polecane posty

Chodzi mi o utwór, który jest tera na listach przebojów. Śpiewa ją raper i jakiś koleś. Najpierw śpiewa raper, a później wchodzi ten koleś i zaczyna od "Tonight...."i nie pamiętam co dalej Na pewno wiecie o co chodzi. Ja nie słucham muzyki z list przebojów ale ta piosenka mnie urzekła i świetna jest do jazdy autem :) Pomożecie?

Gość kamcha
ta piosenka to już nie jest takim hitem śpiewa ja pitbull & afrojack

Gość kamcha
give me everything

Zayebiście się przy tym jeździ nocą po miescie :D :D Ja w ogóle myślałam, że to śpiewa guetta czy jakoś mu tam. Wiem, ignorantka przebojowa ze mnie :)

a co to za różnica co kto napisał ;). już sobie na mp3 wrzuciłam. jutro czeka mnie zayebista podróż do pracy :) :) jeszcze raz dzięki :)

ja? ja nie łyknęłam bo znalazłam to co chciałam i już nie szukałam dalej. a tak w ogóle to byś posłuchał czegoś innego nie tylko disco łomotów to bys się tak nie wyrażał. Może jakiś mozart albo chociażby grechuta - to zawsze ma jakiś przekaz a nie jakieś śpiewanie nie wiadomo o czym :) :)

Gość ke???
to do mnie bylo ?nie wiesz kobieto co slucham to wstrzymaj sie ze swoimi heroicznymi domyslami :O🖐️

pisze się: "nie wiesz CZEGO słucham", tak gwoli ścisłości :p W doopie mam czego słuchasz tak naprawdę :) Nie ocenia się ludzi po tym czego słuchają, tylko co mają w głowie. Jeśli się wyrażasz w taki sposób a nie inny to wszystko jasne co kryje się pod twoją kopułką, oprócz porostu włosowego :)

Gość ke?????
kobieto co cie boli??? przykleilas sie do czego i drazysz temat :O gdzie ja kogo ocenialem po rodzaju muzyki ?

A gdzie ja napisałam, że oceniasz ludzi po tym jakiej muzyki słuchają?? Bo ja nie widzę nigdzie. Napisałam ogólnie. Nic osobistego w twoim kierunku :o To Ty masz jakiś problem ze sobą i się doszukujesz jakichś uwag w twoim kierunku. Brak dystansu do siebie czy o co chodzi? Chodziło mi o twój język i pisanie nieuzasadnionych obelg w czyimś kierunku bo komuś pomylił się wykonawca piosenki. Sorki, do mamy też tak mówisz?