Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjhkg

Co sądzicie na temat całowania?

Polecane posty

Gość jhjhkg

Z języczkiem.Czy moglibyście to zrobić tylko z ukochaną osobą,czy z kimś kto Was pociąga,czy może jest to dla Was na tyle nieważne,że np z kimś obcym,kto Wam wpadł w oko?

Gość idź się ;epiej
przygotuj do szkoły

Gość muhhamadmax
nawet z kims obcym, to bardzo podniecające

Gość Facet 30
ja bardzo lubie jak moj partner zapuszcza swoj jezyczek az do moich migdalkow ale najpierw, oczywiscie musi mi wylizac kakalowe oczko !

Gość mnie to troche brzydzi
gdy ktos mi sie bardzo bardzo podoba to moge go pocalowac ... ale tak z obcym to poprostu jakies obzydliwe bo to wymiana swoich plynow.. i chcialabym zeby ten ktos umyl wczesniej zeby

Gość niezaspokojona koteczka @
Nie całuję się z obcymi ,reszta jak najbardziej .:) btw. są jeszcze ludzie co nie myją zębów ?:D:O

niestety są... :( bylam z taką osobą którą musialam gonic zeby umyła zeby.. mam teraz uraz troche do całowania ale chodzilo mi zeby wczesniej umyla czyli nie tak dlugo przed calowaniem, a nie przed wyjsciem z domu pozniej zjedzeniem zapiekanki z cebula i po kilku godzinach spotkanie

ostatnio pocalowal mnie przyjaciel, ktorego bardzo lubie i w sumie mialam nadzieje ze cos miedzy nami sie zrodzi.. ale nie pociaga mnie zabardzo i ten pocalunek nie byl przyjemny;/